Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Трудни Пътища
Отличен 5
(1 глас)

Трудни Пътища

Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Посещения: 5861 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 7 яну 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
WASD - управлявай колата.
Снимка 1 от Трудни Пътища Снимка 2 от Трудни Пътища Снимка 3 от Трудни Пътища Снимка 4 от Трудни Пътища Снимка 5 от Трудни Пътища Снимка 6 от Трудни Пътища
Състезателни Играчки
Състезателни Играчки е страхотна състезателна игра с коли-играчки. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти. Печели състезания, събирай бонуси, отключвай нови писти и подобрявай количката си.
Състезателни Играчки
5.00
14,3K
Blitz Rally
Рали Блиц е състезателна 3D игра със стрелба, в която се състезавате с времето, за да взривите колата на опонента.
Blitz Rally
4.00
75,7K
Reach the Goal
Луда надпревара с коли.
Reach the Goal
5.00
47,4K
Devastator
В тази игра вие контролирате брониран боен робот. Стреляйте по вражеските роботи и събирайте подобрения за вашият робот.
Devastator
4.00
5,1K
Веломанияци
Веломанияци е състезателна игра с колела в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание печелиш награди, които можеш да използваш за да подобряваш скоростта на колелото. Пожелаваме ти успех срещу анимационните състезатели.
Веломанияци
3.50
3,6K