Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Трудни Пътища
Отличен 5
(1 глас)

Трудни Пътища

Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Посещения: 5733 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 7 яну 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
WASD - управлявай колата.
Снимка 1 от Трудни Пътища Снимка 2 от Трудни Пътища Снимка 3 от Трудни Пътища Снимка 4 от Трудни Пътища Снимка 5 от Трудни Пътища Снимка 6 от Трудни Пътища
Бойна Арена
Бойна Арена е екшън платформена игра с пикселизирана графика. Ти и твоите приятели сте изядени от побъркан компютър и трябва да си пробиете път навън с бой. Успех.
Бойна Арена
3.48
11,5K
Рали в Дяволската долина
Рали в Дяволската долина е безпощадна състезателна игра с коли и камиони. Едно безапелационно състезание в което всичко е позволено. Блъскай опонентите си и събирай бонуси и допълнително турбо. Целта е да завършиш преди всички участници.
Рали в Дяволската долина
4.50
11,8K
Рицар Зомби
В тази игра вие сте рицар зомби, който се бие в малка арена срещу зомбита и други рицари. След всяко ниво трупате пари и опит, с които учите нови умения и си купувате брони и оръжия.
Рицар Зомби
4.33
12K
Супер Танк
Целта ти в Супер Танк е да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения на Танка за да може всеки опит да е по-добър от предишния. Крайната ти цел е да разбиеш всички врагове и да проникнеш дълбоко в тяхната територия. След всеки опит подобрявай танка си. Успех.
Супер Танк
3.33
5,6K
Gangster Streets
Настигнете шефа на мафията и го отстранете с картечницата монтирана на колата ви.
Gangster Streets
3.00
23,1K