Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лошите Симпсън
Добър 3
(1 глас)

Лошите Симпсън

Барт Симпсън е главният герой в тази екшън игра. На него му е писнало от престъпността в града и се е заел със справянето с този проблем. Взимай патлаците и се изправи срещу ордите престъпници. Успех.
Посещения: 4301 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 10 яну 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Стрелба с J, K и L.
Снимка 1 от Лошите Симпсън Снимка 2 от Лошите Симпсън Снимка 3 от Лошите Симпсън
Мадагаскар 3 Рали в Европа
ВНИМАНИЕ: Играта изисква инсталиран UNITY PLAYER! Невероятна триизмерна игра с коли и героите от анимационния филм Мадагаскар. Състезавай по улиците на Европа с любимите си герои от филма. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата.
Мадагаскар 3 Рали в Европа
3.00
28,6K
Оръжия на Анархията
Оръжия на Анархията е триизмерна игра от ветераните в бранша Miniclip.com. Играта е направена за shockwave флаш и предлага страхотна триизмерна графика. Взривявай всичко което ти се изпречи на пътя с голямото си оръжие. Докажи кой е господаря на разрухата.
Оръжия на Анархията
4.50
8,4K
Бягството на Джери
В тази детска игра мишката Джери се опитва да избяга от котарака Том. Целта ти е да му помогнеш с тази не лека задача. Събирай сиренцата по пътя за максимален резултат.
Бягството на Джери
5.00
5,7K
Ходещите Мъртви Зомби Апокалипс
Излей яростта си върху Ходещите мъртви в тази екшън игра с много стрелба. Събирай точки като разследваш и разрешаваш странни проблеми случващи се на това необичайно място. Защитавай базата си на всяка цена и не позволявай на зомбитата да я разрушат. Използвай колата паркирана пред базата за да размазваш зомбита. Използвай и картечницата за да ги избиваш от разстояние.
Ходещите Мъртви Зомби Апокалипс
4.00
9K
Рицарски Истории
Рицарски Истории (Knightality) е много зарибяваща приключенска игра. Ти си рицар, който трябва да се сражава срещу злите чудовища, да събира диаманти и да отключваш врати. Намирай скрити входове за допълнителни нива, и помогни на рицаря да открие принцесата която е отвлечена от злите чудовища. Успех.
Рицарски Истории
4.00
2,8K