Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лошите Симпсън
Добър 3
(1 глас)

Лошите Симпсън

Барт Симпсън е главният герой в тази екшън игра. На него му е писнало от престъпността в града и се е заел със справянето с този проблем. Взимай патлаците и се изправи срещу ордите престъпници. Успех.
Посещения: 4388 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 10 яну 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Стрелба с J, K и L.
Снимка 1 от Лошите Симпсън Снимка 2 от Лошите Симпсън Снимка 3 от Лошите Симпсън
Събирача
Събирача е готина екшън игра с ретро графика. В тази игра ти си в ролята на събирач на информация (крадец) който трябва да прониква в различни сгради да краде черни куфарчета тъпкани с важна информация. Открадни куфарчето и се измъкни от сградата без да те заловят.
Събирача
4.00
18K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Освен да се състезаваш, трябва и да обстрелваш съперниците си със всевъзможни оръжия. Карай колкото можеш по-бързо и се опитай да разрушиш останалите автомобили.
Оффроуд Ярост
5.00
12,9K
Eukarion Tales
Много добра RPG игра подобна на класическата игра Диабло. Движете се по картата, бийте се с различни врагове, оборудвайте героя си с различни оръжия и амулети за да повишите силата и защитата му.
Eukarion Tales
4.00
12,6K
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
Спайдърмен Моторист е нова игра с любимия ни герой - човека паяк. Неговият приятел Харви е бил отровен и има нужда от серум-противоотрова. Помогни на приятеля си да се излекува от отровата.
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
3.50
30,9K
Super Mario Truck Rider
В тази игра Марио е шофьор на високо проходим камион. Помогнете му да премине през трудно проходимите, хълмисти терени и да стигне до замъка с принцесата, без да се преобърне с камиона.
Super Mario Truck Rider
4.00
23,5K