Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Сидония 2
Отличен 5
(1 глас)

Сидония 2

Сидония 2 е динамичен шутър, като действието се развива в космоса. След ужасен инцидент на космическата станция на планетата Марс доктор Мартинс е изпаднал в беда. Сражавай се в опасна среда, за да спасиш доктора. Успех.
Посещения: 3143 Размер на файла: 17 MB Добавено: пн 13 яну 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Шифт - време е за шоу.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Сидония 2 Снимка 2 от Сидония 2 Снимка 3 от Сидония 2 Снимка 4 от Сидония 2 Снимка 5 от Сидония 2
Танк наречен Гризли
Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Танк наречен Гризли
5.00
13,1K
Sanctioned Renegades Multiplayer
Sanctioned Renegades Multiplayer е страхотна триизмерна, мрежова игра. Играта изисква инсталиран Unity Player. Реалистична графика и 10 оръжия които трябва да отключиш. Избери си оръжие и се включи в екшъна. Можеш и да хостнеш игра в която да поканиш приятелите си.
Sanctioned Renegades Multiplayer
4.50
15,7K
Братски Бой 2
Братски Бой 2 е игра в която може да играете двама души. Вие сте в ролята на двама братя които се бият с лошите типове по улицата. Бъди готов защото има силни босове които те очакват на края на всяко ниво.
Братски Бой 2
3.50
4,2K
Rx 3 Космически Кораб
Rx 3 Космически Кораб е доста добре направена, и в същото време, доста трудна игра. Ще трябва доста внимателно да насочваш космическия кораб, така че да достигнеш до изхода на всяко ниво, като по пътя си събираш възможно най-много монетки. Успех.
Rx 3 Космически Кораб
4.67
3,3K
Кърваво Авеню 2
Кърваво Авеню 2 е страхотна екшън игра със зомбита и много подобрения по героя ти. Има три различни героя с които можеш да играш. Избери си този който ти допада много и се впусни в безкрайните нива.
Кърваво Авеню 2
3.00
4,8K