Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Водна Мания
Отличен 5
(1 глас)

Водна Мания

Водна Мания е простичка и зарибяваща физична игра. Ти си в ролята на смел пожарникар който се опитва да потуши пожарите на всяко ниво. Опитай се да намериш правилния начин да изгасиш всеки пожар. Успех.
Посещения: 7585 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 13 яну 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Водна Мания Снимка 2 от Водна Мания Снимка 3 от Водна Мания Снимка 4 от Водна Мания Снимка 5 от Водна Мания
KABOOMZ 2
Използвайте оръдието и гюлетата, за да спукатe червените балнони и да освободите сините. Първите няколко нива са много лесни, но след това стават интерестни.
KABOOMZ 2
3.00
11,3K
Спаси дърво
Спаси дърво е логическа игра в която трябва да помогнеш на водната капка да достигне до тръбата и така да спаси изсъхващото дърво. За да изчистиш пътя на безценната вода трябва да премахнеш стените от пръст и да активираш различни устройства. Внимавай за шипове защото те ще унищожат капката.
Спаси дърво
3.00
19,4K
Самотния Крал
Самотния Крал е аркадна игра с ретро графика и логически елементи. В играта се разказва за един тъжен крал чието кралство е прокълнато, и всички хора са изчезнали освен него. Помогни му да намери легендарния рог който ще разруши проклятието и ще върне хората в кралството му. Използвай брони които са пръснати из замъка. Те ще ти помогнат да решаваш най-различни пъзели.
Самотния Крал
3.00
3,7K
Свържи Рибките
Свържи рибките и забавна флаш игра подходяща за най-малките. Целта е да свързват еднакви картинки от съседни квадратчета докато се изчисти цялата дъска.
Свържи Рибките
3.50
4,3K
Little Star Light
Космическа логическа игра, в която трябва да съберете всички звезди без да се разбиете в планетите и метеоритите.
Little Star Light
3.00
4,2K