Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Морски Ловец 2
Отличен 5
(1 глас)

Морски Ловец 2

Морски Ловец 2 е подводна игра, в която ти управляваш изследователска подводница. Изследвай океаните като търсиш подходящи места за гмуркане. Откривай нови животински видове и съкровища и използвай печалбата си за подобряване на подводницата.
Посещения: 4823 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 14 яну 2014
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Снимка 1 от Морски Ловец 2 Снимка 2 от Морски Ловец 2 Снимка 3 от Морски Ловец 2 Снимка 4 от Морски Ловец 2 Снимка 5 от Морски Ловец 2
Морски Гладник
Морска игра, в която вие сте малка рибка в огромния океан. Яжте малките рибки, събирайте бонуси и избягвайте големите риби които ще се опитат да ви изядът.
Морски Гладник
4.75
64,3K
Супер Джери 2
Супер Джери 2 е забавна аркадна игра в която мишката Джери се е загубила в света на Супер Марио и се опитва да намери пътя към вкъщи. Събирай сиренце и други бонуси за максимален резултат. Намери бомбата за да убиеш боса който блокира пътя към края на нивото.
Супер Джери 2
4.00
7,9K
Pirates Last Adventure
Управлявайте пиратски кораб, избягвайте потъналите кораби, скалите и другите препятствия и събирайте бутилки с ром и скрити съкровища.
Pirates Last Adventure
4.00
10,7K
Доктор Фламенверфер
Помогни на доктор Фламенверфер да осее града със своето зло чрез мощни химически оръжия. Събирай пари от мъртвите граждани и подобрявай летящата си машина. Пази се от полицаите защото ще те атакуват.
Доктор Фламенверфер
5.00
3,4K
Kings Island
Много добра RPG игра подобна на диабло. Бийте се с висичко което ви се изправи на пътя, развивайте героят си и изпълнявайте куестове.
Kings Island
5.00
28,5K