Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Морски Ловец 2
Отличен 5
(1 глас)

Морски Ловец 2

Морски Ловец 2 е подводна игра, в която ти управляваш изследователска подводница. Изследвай океаните като търсиш подходящи места за гмуркане. Откривай нови животински видове и съкровища и използвай печалбата си за подобряване на подводницата.
Посещения: 4778 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 14 яну 2014
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Снимка 1 от Морски Ловец 2 Снимка 2 от Морски Ловец 2 Снимка 3 от Морски Ловец 2 Снимка 4 от Морски Ловец 2 Снимка 5 от Морски Ловец 2
Морски Гладник
Морска игра, в която вие сте малка рибка в огромния океан. Яжте малките рибки, събирайте бонуси и избягвайте големите риби които ще се опитат да ви изядът.
Морски Гладник
4.75
64,2K
Tubin on lake Tyler
Имате нужда да разпуснете. Пробвайте Tubin on lake Tyler.
Tubin on lake Tyler
3.00
18,1K
Nom Nom Adventures
Съберете всички ядки на нивото, пазете се от врагове и скачайте върху охлювите.
Nom Nom Adventures
4.00
15,9K
Зомбита в Космоса
Зомбита в Космоса е пристрастяваща игра със зомбита в която действието се развива в космоса. Вземи оръжието си и започни да се сражаваш с безкрайните вълни от зомбита. Събирай въздух и различни бонуси от умрелите зомбита. Те ще ти помогнат да изпълняваш мисията си по-лесно.
Зомбита в Космоса
4.00
4,9K
Възхода на Титаните
Възхода на Титаните (Rise of the Titans) е екшън игра в която ти си огромно чудовище, което препуска обезумяло през джунглата, и руши всичко по пътя си. Мачкай сгради и хора, и подобрявай ДНК-то си. Успех.
Възхода на Титаните
4.00
4,6K