Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Морски Ловец 2
Отличен 5
(1 глас)

Морски Ловец 2

Морски Ловец 2 е подводна игра, в която ти управляваш изследователска подводница. Изследвай океаните като търсиш подходящи места за гмуркане. Откривай нови животински видове и съкровища и използвай печалбата си за подобряване на подводницата.
Посещения: 4675 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 14 яну 2014
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Снимка 1 от Морски Ловец 2 Снимка 2 от Морски Ловец 2 Снимка 3 от Морски Ловец 2 Снимка 4 от Морски Ловец 2 Снимка 5 от Морски Ловец 2
Морски Гладник
Морска игра, в която вие сте малка рибка в огромния океан. Яжте малките рибки, събирайте бонуси и избягвайте големите риби които ще се опитат да ви изядът.
Морски Гладник
4.75
64,1K
Стигни до Хеликоптера
Стигни до Хеликоптера е триизмерна апокалиптична игра, направена за Юнити плеър. Целта ти в тази игра е да достигнеш до хеликоптера преди да е изтекло времето. Карай възможно най-бързо и бъди внимателен с препятствията които ти се изпречват.
Стигни до Хеликоптера
4.50
14,5K
Зомби Танк
Зомби Танк е страхотна нова игра в която караш танк и мачкаш зомбита. Размазвай зомбитата и изоставените стари коли, докато се опитваш да избягаш от заразения град. След всеки опит подобрявай машината си за да успееш да изминеш по-дълго разстояние.
Зомби Танк
5.00
5,3K
Цветна Крава
Оцветете сивия свят на кравите за да ги направите щастливи. За да направите това тябва да намерите и съберете възможно най-много монети. Придвижвайте се внимателно през нивата осеяни с множество препятствия. Ако не намирате изход може да използвате "Reset" бутона.
Цветна Крава
3.50
5,7K
Внимание ОМАХА 44
Действието в играта се развива по истински случай. Датата е 6ти Юни, 1944 г. в Нормандия, по време на десанта на съюзническите сили във Франция. Ти си в ролята на немски войник, който защитава плажната ивица. Имаш на разположение 6 различни немски оръжия като картечници и автомати. За да можеш да ги ползваш в играта, трябва първо да ги купиш в магазина. Сражавай се смело срещу американските войници в 20 напрегнати нива.
Внимание ОМАХА 44
4.00
5K