Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Училищен Автобус - Паркиране
Много добър 3.17
(6 гласа)

Училищен Автобус - Паркиране

Страхотна триизмерна игра за паркиране, направена за Unity Player. Ти си шофьор на училищен автобус, и трябва да го паркираш на определеното за това място. Карай внимателно, без да одраскаш автобуса, и не се бави много. Успех.
Посещения: 32015 Размер на файла: 13 MB Добавено: пт 17 яну 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 2 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 3 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 4 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 5 от Училищен Автобус - Паркиране
Ice Road Truckers 2
В тази игра вие сте тираджия пренасящ стоки по заледени пътища.
Ice Road Truckers 2
3.00
33,1K
Свободно Бягане 2
Втората версия на страхотната паркур игра е вече и при нас. Втората версия е направена за Unity Player и има още по-невероятна графика от първата версия. Играта също така предлага няколко нови движения и предизвикателства. Успех.
Свободно Бягане 2
4.25
58,9K
Epic Truck 2
Карайте огромен 4x4 камион по трудно проходими терени и изоставени коли и камиони. Внимавайте да не се преобърнете.
Epic Truck 2
4.00
23K
Хот Род Състезатели
Хот Род Състезатели (Hot Rod Racers) е една от най-добрите игри с драг състезания. Играта е направена с модерната на напоследък технология Unity 3d, което и дава възможност да ни впечатли със страхотни реалистични 3Д графики. Участвайте в множество драг състезания, срещу опоненти управлявани от компютъра, за да спечелите пари за подобрения на колата си и да отключите нови писти. Забавлявайте се, като се състезавате и подобрявате колата си, докато станете шампион в драг състезанията. Успех!
Хот Род Състезатели
3.00
17,9K
Забава с Джипове
Забава с джипове е уникална триизмерна игра с джипове и пикапи, и много увлекателна история. Запали двигателя, вземи подтиснатия си приятел и направи живота му по-интересен. След всяко ниво може да подобряваш джипката. Успех.
Забава с Джипове
5.00
11,7K