Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Училищен Автобус - Паркиране
Много добър 3.17
(6 гласа)

Училищен Автобус - Паркиране

Страхотна триизмерна игра за паркиране, направена за Unity Player. Ти си шофьор на училищен автобус, и трябва да го паркираш на определеното за това място. Карай внимателно, без да одраскаш автобуса, и не се бави много. Успех.
Посещения: 31855 Размер на файла: 13 MB Добавено: пт 17 яну 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 2 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 3 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 4 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 5 от Училищен Автобус - Паркиране
Ядосаната Бабка в Индия
Новата версия на играта Ядосаната Бабка е вече и при нас. Действието се развива в Индия, където лошото бабе трябва да се бяга по улиците и да наказва лошите гангстери. Успех.
Ядосаната Бабка в Индия
4.40
7,9K
Battle Recruits HD
Battle Recruits HD е забавна и доста динамична игра, подобна на змията. Избери си един от многото уникални герои, всеки със свое собствено специално умение. Събери войските на бойното поле, докато избягваш опасните препятствия. Успех.
Battle Recruits HD
3.00
2,2K
Extreme Jumper
Правете зрелищни скокове, като внимателно прецените скоростта с която излитате от рампата.
Extreme Jumper
5.00
34,6K
Monster Truck Jam Racing
Monster Truck Jam Racing е нова игра с монстър тръкове направена за Unity Player. Състезавай се срещу компютъра на затворена писта. Първите няколко нива са доста лесни, но по-нататък играта става доста интересна. Успех.
Monster Truck Jam Racing
3.60
4,4K
3D MotorBike Racing
Яхвайте мотора и се включете в състезанието. Финиширайте с най-добро време за да отключите нови нива.
3D MotorBike Racing
3.00
45,9K