Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Училищен Автобус - Паркиране
Много добър 3.17
(6 гласа)

Училищен Автобус - Паркиране

Страхотна триизмерна игра за паркиране, направена за Unity Player. Ти си шофьор на училищен автобус, и трябва да го паркираш на определеното за това място. Карай внимателно, без да одраскаш автобуса, и не се бави много. Успех.
Посещения: 31753 Размер на файла: 13 MB Добавено: пт 17 яну 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 2 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 3 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 4 от Училищен Автобус - Паркиране Снимка 5 от Училищен Автобус - Паркиране
Внезапен Огън
Внезапен Огън е триизмерен шутър, в който ти си в ролята на елитен войник от специалните части, изпратен дълбоко в тила на врага. Мисията му е да обезвреди всички терористи и да прочисти сградите които те са окупирали. Успей войнико.
Внезапен Огън
4.50
12,1K
Скуби Ду Пикап
Скуби Ду Пикап е семпла игра с анимационна графика и нашия любим герой Скуби Ду. Помогни на Скуби да натовари храната в пикапа си и да я транспортира до края на нивото без да я разсипе. След всяко ниво изкарваш пари с които можеш да си купиш по-мощен пикап.
Скуби Ду Пикап
4.00
7,4K
Зомби Паркинг 3D
Зомби Паркинг 3D е зарибяваща игра направена за Unity Player. Целта ти е да паркираш зомби джипката на определеното за това място. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Скачай в камиона и изпробвай шофьорските си умения.
Зомби Паркинг 3D
4.00
7,9K
Комбат 3
Комбат 3 е нова игра с много екшън. Играта може да се играе в мрежа, което означава че ще се сражаваш срещу истински играчи от цял свят. Играта предлага голям арсенал от оръжия които може да използваш, и много карти от различен тип. Успех.
Комбат 3
4.56
32K
Автовоз 2
Втората версия на страхотната транспортна игра Автовоз е вече при нас. Новата версия предлага два нови мода на игра - кариера и за време. Избери си едно от двете и започни транспортен бизнес. Транспортирай коли и камиони до шоурума. Внимавай да не ги повредиш по време на пренасянето.
Автовоз 2
4.40
8,5K