Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Щастливия Рибар
Много добър 4
(4 гласа)

Щастливия Рибар

Щастливия Рибар е простичка игра с риболов. Ти си в ролята на един щастлив рибар, който се забавлява с лодката си докато лови риба. Хващай рибите преди да изтече времето. Успех.
Посещения: 11824 Размер на файла: 647 KB Добавено: сб 18 яну 2014
Добави към любими
Играе се със стрелката надолу.
Щастливия Рак
Щастливия Рак е много добре направена пъзел игра в която трябва да помогнеш на малкия рак да избягва препятствията и да събере всички перли по нивото. Кликни върху рака и надуй въздушен балон, който ще издигне малкия рак нагоре. Кликни още веднъж за да спукаш балона и да се спуснеш. Успех.
Щастливия Рак
3.00
4,4K
Търсач на Съкровища
Търсач на Съкровища (Treasure Rush Miner) е простичка зарибяваща игра. Целта ти е да събереш различните скъпоценности скрити под земята, и да ги подредиш по сандъците. Може да комбинираш скъпоценности от един вид, без да докосваш другите видове.
Търсач на Съкровища
5.00
3,4K
Stack Up Fever
Изгради кула от кутиите, но не забравяй за законите на физиката:)
Stack Up Fever
5.00
10,9K
Репстил
Репстил е зарибяваща игрица в която трябва да помогнеш на зеленото гущерче да се премята от кука на кука, и да хваща мухи да събира монети. Успех.
Репстил
4.00
4,7K
Луди скачащи топки
Достигни до висините в тази забавна игра. Отскачай от платформите и препятствията и се опитвай да достигнеш максимална височина. Събирай звездички за да отключваш нови нива и способности, които ще ти помогнат да достигнеш максимален резултат.
Луди скачащи топки
3.00
8K