Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост на пътя 2
Отличен 4.5
(2 гласа)

Ярост на пътя 2

Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Посещения: 10764 Размер на файла: 1 MB Добавено: вт 21 яну 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Ярост на пътя 2 Снимка 2 от Ярост на пътя 2 Снимка 3 от Ярост на пътя 2 Снимка 4 от Ярост на пътя 2 Снимка 5 от Ярост на пътя 2
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
13,9K
Червена Ярост на Пътя
Добре дошли в един пост-апокалиптичен свят, където храната е станала безценна, и хората са малцинство в света на зомбитата. Помогни на Наталия да сготви вкусните си пържоли и да ги продаде за пари, с които да подобри екипировката си. Всичко това трябва да се случи докато прегазваш зомбита.
Червена Ярост на Пътя
4.00
6K
Ярост и Куршуми
Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Ярост и Куршуми
3.99
34,9K
Rough Roads
Карайте много натоварен туристически микробус в 6 различни града. Събирайте бонуси и избягвайте препятствията и другите участници в движението.
Rough Roads
4.00
31K
Cats Me If You Can
Състезавайте се в големия град, блъскайте се, стреляйте по конкуренцията, прескачайте препядствия и най-важното, спечелете състезанието.
Cats Me If You Can
5.00
26K