Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мини-Голф Острови
Много добър 4
(1 глас)

Мини-Голф Острови

Мини-Голф Острови е много добре направена мини-голф игра. Ако обичате играта на голф, то тази игра със сигурност ще ви допадне. На ваше разположение са повече от 20 нива. Първите няколко са лесни, но колкото по-нагоре се изкачвате, толкова по-трудни стават. Успех.
Посещения: 15484 Размер на файла: 17 MB Добавено: вт 21 яну 2014
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Мини-Голф Острови Снимка 2 от Мини-Голф Острови Снимка 3 от Мини-Голф Острови Снимка 4 от Мини-Голф Острови Снимка 5 от Мини-Голф Острови Снимка 6 от Мини-Голф Острови Снимка 7 от Мини-Голф Острови Снимка 8 от Мини-Голф Острови Снимка 9 от Мини-Голф Острови Снимка 10 от Мини-Голф Острови
youtube/R2yvas3g33w youtube/ATBciFKLMNY
Грабълс
Грабълс е относително лесна платформена игра, направена за Unity 3D player. Придвижването през нивата става като се закачаш по стените на тунелите и се издърпваш напред. Преодолявай различни препятствия и се пази от враговете и капаните. Успех.
Грабълс
3.50
3,6K
Контра Терорист
Контра Терорист е страхотна тактическа игра, с много екшън. Играта може да се играе от двама души на един компютър. Родният ти град е окупиран от терористи, които отвличат хората и грабят банки. Само ти и твоят приятел може да ги спрете. Успех.
Контра Терорист
5.00
8,2K
Sniper Assassin Zombies
Sniper Assassin Zombies е перфектно направена игра с много стрелба по зомбита. Вземи снайпера си в ръка и защитавай позицията си възможно най-дълго.
Sniper Assassin Zombies
4.00
8,5K
Заешки Баскетбол
Заешки Баскетбол забавна игра в която зайчетата играят баскетбол. Целта на играта е да не позволяваш на топката да падне на земята, и да се опитваш да я вкараш в коша.
Заешки Баскетбол
4.00
16,4K
Wolfblood - Shadow Runners
Wolfblood - Shadow Runners e игра направена по сериала Wolfblood. Ти си в ролята на вълк който трябва да събере върколашка есенция за да стане по-силен. Успех.
Wolfblood - Shadow Runners
4.00
5,2K