Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Опасни Небеса
Отличен 5
(1 глас)

Опасни Небеса

Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Посещения: 2956 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 21 яну 2014
Добави към любими
Управлявай с Мишката.
Стрелбата е автоматична.
Опасни съседи 2
Стратегическа игра, подобна на шах с доста насилие. От теб се иска да подготвиш семейството си за смъртоносна битка със съседите. Използвай брадви, моторни резачки, чукове и всякакви ужасяващи оръжия за да победиш отвратителните си съседи.
Опасни съседи 2
5.00
13,7K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
4,3K
Бомбер Мен
Бомбер Мен е екшън игра в която ти летиш с тежко въоръжен самолет и се сражаваш с въздушни и наземни сили. Избягвай вражеския огън и събирай бонус оръжия. Успех.
Бомбер Мен
3.00
3,3K
One Soldier
Забавна игра в която играете като войник който отмъщава за брат си.
One Soldier
4.00
16,9K
The Serum Aftermath
The Serum Aftermath е екшън игра, в която се биете с зомбита и изпълнявате различни мисии. В първата мисля, трябва да съберете достатъчно туби с гориво, за да подпалите купчина дървета.
The Serum Aftermath
4.00
13,2K