Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Crazy Chess
Добър 3
(1 глас)

Crazy Chess

Защитете замъка си от нашествието на пешките преди да станат царици. Разбира се конят може да се движи само в L образна форма. На по-високите
Посещения: 8825 Размер на файла: 843 KB Добавено: ср 6 фев 2008
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Crazy Zombie v2.0
Втората версия на играта Crazy Zombie е вече и при нас. Светът се е превърнал в истински ад след Зомби Инвазията. Зомбитата са вече навсякъде и се разхождат по улиците. За да успееш да се пребориш с тази напаст трябва постоянно да подобряваш уменията си. Използвай комбинации и серйки за да се справиш със зомбитата.
Crazy Zombie v2.0
4.00
6,9K
Crazy Topy
Карайте странно изглеждащ и много гъвкав мотор по красиви и много цветни терени. Целта ви е да стигнете до края на нивото, без да разбиете мотора си и да съберете възможно най-много златни монети. След всяко ниво можете да влезнете в гаража и да подобрите моторът си.
Crazy Topy
3.00
7,4K
Crazy Tractor
В играта Crazy tractor вие сте луд тракторист, който трябва да премине с трактора си през стръмни и трудно проходими терени, без да потроши трактора си. Играта предлага двадесет нива с различна трудност.
Crazy Tractor
5.00
58,7K
Crazy Ride 2
Карайте 4х4 джип или огромен танк по различни терени. Събирайте сфери за максимален резултат и внимавайте да не се преобърнете.
Crazy Ride 2
4.00
28K
Crazy Turtle
Карайте костенурко-подобна кола и се състезавайте с другите участници в състезанието.
Crazy Turtle
4.00
16,2K