Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвия Рай 3
Отличен 5
(2 гласа)

Мъртвия Рай 3

Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Посещения: 8390 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 27 яну 2014
Добави към любими
Управлявайте и балансирайте танка със стрелките.
Z и X - въртене на оръдието.
Space-bar - стрелба с ракети.
Мъртвия Рай
Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Мъртвия Рай
4.00
39,9K
Мъртвия Рай 2
Новата версия на страхотна игра Мъртвия Рай е вече факт. Новата версия предлага незабравимо приключения с джипове и много подобрения за тях. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Мъртвия Рай 2
3.00
9,6K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
9,1K
The Red Haird Devil
The Red Haird Devil е страхотна RPG браузър игра. Ти си в ролята на червенокоса жена чиято мисия е да прочисти тъмниците и подземията от злите гоблини, да намериш главатаря им и да го победиш. Успех.
The Red Haird Devil
3.00
2,7K
Настолно Рали 2
Настолно Рали 2 е страхотна анимационна игра с коли-играчки. Играта предлага 24 нива пълни с изненади, бонуси и много забавни моменти. Прави каскади като скачаш от рампите, и пускай турбо за по-голяма скорост. Подобрявай колата си след всяко състезание. Ако успееш да минеш всички 24 нива ще можеш да участваш във Великото състезание. Успех.
Настолно Рали 2
5.00
17,7K