Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвия Рай 3
Отличен 5
(2 гласа)

Мъртвия Рай 3

Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Посещения: 8477 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 27 яну 2014
Добави към любими
Управлявайте и балансирайте танка със стрелките.
Z и X - въртене на оръдието.
Space-bar - стрелба с ракети.
Мъртвия Рай
Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Мъртвия Рай
4.00
40K
Мъртвия Рай 2
Новата версия на страхотна игра Мъртвия Рай е вече факт. Новата версия предлага незабравимо приключения с джипове и много подобрения за тях. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Мъртвия Рай 2
3.00
9,7K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
9,4K
Извънземна Дупка
Космическия отдел те е изпратил на тайна мисия в далечния космос. За съжаление совалката ти се разбива на планета населена с враждебни извънземни. Опитвай се да защитаваш совалката докато пристигне подкрепление. Стреляй по извънземните и събирай оръжия и други подобрения.
Извънземна Дупка
4.00
12,2K
Бомбастичен Картинг
Бомбастичен Картинг е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Избери си картинг и се впусни в надпреварата. Дрифтай в завоите за да спестиш време, и събирай различни бонуси, които може да използваш срещу противниците си.
Бомбастичен Картинг
3.00
5,4K