Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвия Рай 3
Отличен 5
(2 гласа)

Мъртвия Рай 3

Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Посещения: 8634 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 27 яну 2014
Добави към любими
Управлявайте и балансирайте танка със стрелките.
Z и X - въртене на оръдието.
Space-bar - стрелба с ракети.
Мъртвия Рай
Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Мъртвия Рай
4.00
40,1K
Мъртвия Рай 2
Новата версия на страхотна игра Мъртвия Рай е вече факт. Новата версия предлага незабравимо приключения с джипове и много подобрения за тях. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Мъртвия Рай 2
3.00
9,8K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
9,8K
Bulwark 53
Интересна екшън игра. Селта е да се защитавате от зомбитата и да намерите входа за следващото ниво.
Bulwark 53
5.00
15,2K
Екстремен Джип
Изследователски екип е тръгнал на експедиция в джунглите на Суматра, която е известна с екстремния си терен. Експедицията има за цел да събере средства за спасение на дивия живот по тези непокътнати места. Помогни им да изследват джунглата, без да разбият скъпия джип. Прави подобрения по машината след всяко ниво. Успех.
Екстремен Джип
4.00
10,8K