Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Състезание със Залози
Добър 3
(4 гласа)

Състезание със Залози

Състезание със Залози (Bet Race) е игра с коли, която предлага реалистична 3Д графика направена с Unity 3D технология. В началото на играта имате пари само за една единствена кола, но след като спечелите няколко състезания, можете да си позволите да подобрите частите на автомобила или за закупите нов по-мощен автомобил.
Посещения: 17950 Размер на файла: 48 MB Добавено: пн 27 яну 2014
Добави към любими
Управлявайте колата със стрелките.
Състезание с моторни шейни
Състезание с моторни шейни (ColaCao SnowCross) е триизмерна игра в която караш мощни моторни шейни, по заснежени писти. Играта е направена за Unity технология и предлага страхотна триизмерна графика. Настъпи моторната шейна и спечели състезанието като изпревариш всички опоненти.
Състезание с моторни шейни
4.00
5,3K
Състезание в Готъм
Състезание в Готъм (Gotham Race) е нова анимационна игра с любимите ни герои Батман и Джокера. Избери си твоя любимец и се състезавай срещу неговия противник в 10 вълнуващи нива.
Състезание в Готъм
5.00
5,7K
Състезание с Трактори
Работата във фермата е приключила и фермерите са решили да се позабавляват като си устроят състезание с трактори. Вземи твоя трактор и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо и балансирай машината за да спечелиш първото място. Успех.
Състезание с Трактори
4.50
17,6K
Състезание с Косачки 3D
Състезание с Косачки 3D е страхотна състезателна игра, в която се състезаваш с косачки за трева на затворена писта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Ще трябва да спечелиш купата на първата писта за да продължиш напред.
Състезание с Косачки 3D
5.00
6,2K
Състезание с Коли-Играчки
Състезание с Коли-Играчки е състезателна игра в която играеш с различни детски играчки. Избери си любимата играчка и започни състезанието, срещу другите, компютърно управлявани състезатели. Трябва да спечелиш всяко състезание за да може да продължиш към следващото ниво.
Състезание с Коли-Играчки
4.00
8,2K