Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Хот Род Състезатели
Добър 3
(6 гласа)

Хот Род Състезатели

Хот Род Състезатели (Hot Rod Racers) е една от най-добрите игри с драг състезания. Играта е направена с модерната на напоследък технология Unity 3d, което и дава възможност да ни впечатли със страхотни реалистични 3Д графики. Участвайте в множество драг състезания, срещу опоненти управлявани от компютъра, за да спечелите пари за подобрения на колата си и да отключите нови писти. Забавлявайте се, като се състезавате и подобрявате колата си, докато станете шампион в драг състезанията. Успех!
Посещения: 17964 Добавено: вт 28 яну 2014
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Управлявайте колата със стрелките или WASD.
Стрелка нагоре или shift за смяна на скоростите.
Снимка 1 от Хот Род Състезатели Снимка 2 от Хот Род Състезатели Снимка 3 от Хот Род Състезатели Снимка 4 от Хот Род Състезатели Снимка 5 от Хот Род Състезатели
youtube/SRhfkjHwkD4
Хот Зомб
Хот Зомб е нова Unity 3d игра, в която се разказва историята на група рокери които спират да заредят моторите си на бензиностанция. Преди да успеят да заредят моторите догоре, са нападнати от група гладни зомбита. Управлявай тримата члена на бандата, като ги защитаваш от атакуващите зомбита. Успех.
Хот Зомб
4.00
6,8K
Хот Дог Обама
Някога мислил ли си какво ще прави президентът Обама след като се оттегли от Белия Дом? Представял ли си си някога, че президентът ще продава Хот Дог а ти ще му помагаш, и двамата ще въртите собствена будка за ход-дог?
Хот Дог Обама
3.00
6,9K
Хот Род състезание
Хот Род състезание е игра с коли в която се състезаваш срещу компютърно контролирани опоненти. След всяко състезание може да спечелиш пари за да подобряваш колата си или да си купиш нова.
Хот Род състезание
3.00
31,9K
Coaster Cars 3 - Вертикални мечти
Coaster Cars 3 - Вертикални мечти е 3D игра с коли, в която се състезавате на затворена писта, срещу 11 опонента управлявани от компютъра. Всяко състезание се състои от 4 обиколки и вашата цел в играта е да спечелите първото място на последната обиколка.
Coaster Cars 3 - Вертикални мечти
3.00
27,7K
Крале на ралито
Състезателна игра в която се състезаваш по оффроуд писти срещу компютърно контролирани опоненти. Може да състезаваш с две различни машини. Карай внимателно защото колата ти може да се счупи, и трябва да я поправяш след всяко състезание.
Крале на ралито
3.50
38,6K