Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Нинджаго Рестартиран
Отличен 4.4
(10 гласа)

Нинджаго Рестартиран

Нинджаго Рестартиран е много добре направена триизмерна игра за Unity Player. В тази нова версия на играта трябва да тичаш през нивата с нинджа-героя си. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. Сражавай се с нинджите които се опитват да те спрат.
Посещения: 13239 Размер на файла: 51 MB Добавено: ср 29 яну 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Ctrl - скок и атака.
Снимка 1 от Нинджаго Рестартиран Снимка 2 от Нинджаго Рестартиран Снимка 3 от Нинджаго Рестартиран Снимка 4 от Нинджаго Рестартиран Снимка 5 от Нинджаго Рестартиран Снимка 6 от Нинджаго Рестартиран Снимка 7 от Нинджаго Рестартиран
Doom
Играйте една от първите FPS игри Doom направена от id Software. Това е флаш версия на оригиналната игра.
Doom
3.00
10K
Зомби Оцеляване
Зомби Оцеляване е триизмерна игра от първо лице. Ти трябва да оцеляваш след Зомби инвазия. Зомбитата идват на вълни, и всяка вълна е по-силна от предната. Сражавай се със зомбитата и събирай оръжия и енергия за да издържиш възможно най-дълго. Успех с оцеляването.
Зомби Оцеляване
3.75
11,2K
Пътят Z
Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Пътят Z
4.19
14,1K
Черно Слънце
Черно Слънце е невероятна екшън игра. Действието се развива в далечния космос. Ти си командир който трябва да защити флотата си от пиратите които се опитват да откраднат безценния му товар. Сражавай се с кръвожадните пирати, събирай точки и амуниции за да подобряваш кораба си.
Черно Слънце
3.00
4,8K
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,8K