Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Камиони чудовища
Отличен 5
(2 гласа)

Камиони чудовища

Камиони чудовища (Truck Monsters) в нова 2Д състезателна игра с камиони, в която се състезавате срещу седем контролирани от компютъра опоненти. Карайте камиона си възможно най-бързо, събирайте златни монети и правете трикове по време на скоковете. След всяко състезание може да използвате спечелените пари, за да подобрите компонентите на камионът си. Успех!
Посещения: 6874 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 29 яну 2014
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Шофиране и баланс на камиона със стрелките.
X - Удар.
Z - Каскада.
Space-bar - скок.
Снимка 1 от Камиони чудовища Снимка 2 от Камиони чудовища Снимка 3 от Камиони чудовища Снимка 4 от Камиони чудовища
youtube/Bi89MSOpctA
Камиони Рено
Мечтал ли си някога да караш състезателен камион, да участваш в опасни ралита с големи и мощни машини? Камиони Рено ти дава възможността да се поупражняваш в шофирането на състезателни камиони. Избери си камион и се впусни в надпреварата.
Камиони Рено
4.00
13,8K
Камиони Убийци 2
Втората версия на играта Камиони Убийци 2 е вече и при нас. В тази игра управляваш тежко брониран полицейски камион през различни градове. Размазвай всичко което ти се изпречва на пътя и се опитай да останеш цял. Успех.
Камиони Убийци 2
4.00
33,2K
Мотокрос Каскадьор
Мотокрос Каскадьор е невероятна мотокрос игра. Играта предлага 24 нива в които може да демонстрирате мотокрос уменията си. Пали мотора и се пусни по рампите. Успех.
Мотокрос Каскадьор
3.00
9,3K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6,2K
Каменисто Състезание 2
Каменисто Състезание 2 (Rocky Rider 2) е вече при нас. Новата версия предлага много нови коли, подобрения и нива. Графиката също е подобрена. Целта е да караш оффроуд машината си през нивата, да събираш бонусите и да преодоляваш препятствията.
Каменисто Състезание 2
4.00
7,8K