Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пикси Защита
Добър 3
(2 гласа)

Пикси Защита

Пикси Защита е ретро защитна игра с кули. Целта е да не позволяваш на лошите да успеят да преминат през цялото ниво. Строй кули които ще ги спрат преди да достигнат до изхода. Кулите могат да се подобряват.
Посещения: 4759 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 4 фев 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Пикси Защита Снимка 2 от Пикси Защита Снимка 3 от Пикси Защита Снимка 4 от Пикси Защита Снимка 5 от Пикси Защита
Хитрата костенурка и заека
Хитрата костенурка и заека е логическа игра в която трябва да помогнеш на костенурката да премине през всички плуващи ледове без да повтаря пътеката.
Хитрата костенурка и заека
3.50
3,8K
Пазителя на Четирите Елемента
Някъде, на края на света, има един мистериозен остров. Много съкровища са скрити на острова, но най-ценното от всички са магическите свитъци на четирите елемента. Стария и мъдър монах-пазител на свитъците ги охранява от злите армии на тъмния Лорд, който от години се опитва да се докопа до безценното съкровище.
Целта ти в тази игра е да строиш и подобряваш защитни кули на пътя на армията, и да не позволяваш на враговете да достигнат до магическите свитъци.
Пазителя на Четирите Елемента
3.50
20,8K
Naval Fighter
Управлявайте боен изстребител над суша и море, като елиминирате враговете които ви се изпречат.
Naval Fighter
5.00
15K
Попай - атака за време
Това е първата игра с Попай която добавяме на Масоко. Тук целта е да спасиш приятелката на Попай - Олив, която е отвлечена и го чака с нетърпение да я спаси на края на всяко ниво. Преодолявай препятствията които ти се изпречват и намери Олив преди да е изтекло времето.
Попай - атака за време
5.00
10K
Minecraft: Беглец
Може би някои от вас са играли култовата мрежова игра Minecraft. Тази триизмерна игра е вдъхновена от оригинала, като се опитва да имитира графика. Ти си човече в типичния стил на Minecraft и тичаш по безкрайно трасе, осеяно с препятствия и бонуси. Концентрирай се защото играта е много трудна.
Minecraft: Беглец
4.00
6,8K