Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пикси Защита
Добър 3
(2 гласа)

Пикси Защита

Пикси Защита е ретро защитна игра с кули. Целта е да не позволяваш на лошите да успеят да преминат през цялото ниво. Строй кули които ще ги спрат преди да достигнат до изхода. Кулите могат да се подобряват.
Посещения: 4659 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 4 фев 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Пикси Защита Снимка 2 от Пикси Защита Снимка 3 от Пикси Защита Снимка 4 от Пикси Защита Снимка 5 от Пикси Защита
Мутанти - Защита
Мутирал вирус се е разпространил по целия свят. Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Цивилизацията е на ръба на оцеляването, и искрици надежда проблясват все по-слабо. Можеш ли да поведеш смелите защитници срещу мутантските орди.
Мутанти - Защита
3.00
7,8K
Супер Зомби Шутър
Супер Зомби Шутър е ретро триизмерен шутър, който много прилича на бащата на 3D шутърите - DOOM. Събирай оръжия и амуниции за тях, обикаляй по коридорите и стреляй по зомбитата.
Супер Зомби Шутър
4.50
40,9K
Замъка на чудовищата
Готина игра, с прекрасна графика и доста добър защитен геймплей. Мисията ти в тази игра е да защитиш кралицата злите чудовища които прииждат на орди. Произвеждай защитни единици от гробовете останали от мъртвите чудовища.
Замъка на чудовищата
5.00
10,2K
Antbuster
Tower defense с мравки. Защитете храната си от нападащите мравки, като строите кули и не им позволявате да достигнат до вашите запаси.
Antbuster
5.00
2,1K
FF Last Defense
Не позволявайте на чудовищата да преминат екрана, като стреляте по тях с енергийния си меч.
FF Last Defense
5.00
8,4K