Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пикси Защита
Добър 3
(2 гласа)

Пикси Защита

Пикси Защита е ретро защитна игра с кули. Целта е да не позволяваш на лошите да успеят да преминат през цялото ниво. Строй кули които ще ги спрат преди да достигнат до изхода. Кулите могат да се подобряват.
Посещения: 4815 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 4 фев 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Пикси Защита Снимка 2 от Пикси Защита Снимка 3 от Пикси Защита Снимка 4 от Пикси Защита Снимка 5 от Пикси Защита
Wall Bounce
This is a great game use your mouse to move the bat to hit the ball and hit out the blocks on the back wall.
Wall Bounce
4.00
8K
Последна Линия на Защита
Последна Линия на Защита е игра за оцеляване в която трябва да стреляш по атакуващите войници, танкове и хеликоптери и да им попречиш да разрушат базата ти. След всяка вражеска вълна можеш да използваш събраните пари да поправяш базата си и да подобряваш оръжията.
Последна Линия на Защита
5.00
15,4K
Подскачащата Котка
Подскачащата Котка е забавна игрица в която трябва да помогнеш на малкото коте да събере всички играчки, като скача по платформите. Избягвай водата.
Подскачащата Котка
4.00
2,2K
Orbital Guard
Защитете орбиталната станция, като стреляте с оръдието по приближаващите метеорити.
Orbital Guard
5.00
10,9K
Защита от Терора
В тази военно-защитна игра ти си ви ролята на войник който охранява Американска военна база, която е атакувана от терористи. Стреляй по всички терористи които щурмуват сградата преди да достигнат до стената. Спасявай докторите (не стреляй по тях) защото те поправят базата ти и дават допълнителни бонуси.
Защита от Терора
4.33
9,4K