Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Тесла Защита
Добър 3
(1 глас)

Тесла Защита

В играта Тесла Защита ти си в ролята на войник, който трябва да защити базата си като използва мощно оръжие разработено от Никола Тесла. Поставяй Тесла кули и мини на бойното поле за да неутрализираш враговете. Със спечелените пари от всяко ниво подобрявай защитата си. Успех.
Посещения: 8248 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 5 фев 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Чудовищни Гуми
Чудовищни Гуми е много добра състезателна игра с подобрения. Играта предлага 16 различни писти в които се състезаваш срещу останалите опоненти. В началото на играта само един състезател е наличен, но с напредването на играта ще отключиш и другите. След всяко рали можеш да подобряваш джипката си. Успех.
Чудовищни Гуми
5.00
8K
Armed Invasion
Защитавайте базата си с автоматичното оръдие , което можете да упгрейдвате всяко ниво.
Armed Invasion
5.00
10,2K
Wolfblood - Shadow Runners
Wolfblood - Shadow Runners e игра направена по сериала Wolfblood. Ти си в ролята на вълк който трябва да събере върколашка есенция за да стане по-силен. Успех.
Wolfblood - Shadow Runners
4.00
5,3K
Нахрани ни 4
Смъртоносен нов вид Пираня е плъзнала из Океана и се готви за кървав ужас. Новата версия на играта започва във въздуха - на самолет с който пренасят опасните риби. Те успяват да разрушат самолета и започват да изяждат пътниците по време на падането. Какво ще стане нататък - разбери сам. Събирай достатъчно кръв за да станеш по-силен.
Нахрани ни 4
3.50
14,9K
Парния Пират
Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Парния Пират
4.33
4K