Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Алчни Призраци
Добър 3
(1 глас)

Алчни Призраци

Алчни Призраци е екшън игра с простичка графика и много зарибяващ геймплей. Вземи оръжията си и се впусни в битка срещу безкрайни вълни от алчни призраци. Строй кули и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго.
Посещения: 3319 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 6 фев 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба - с мишката.
Q - магазин.
Снимка 1 от Алчни Призраци Снимка 2 от Алчни Призраци Снимка 3 от Алчни Призраци Снимка 4 от Алчни Призраци
Мини Командо
В играта Мини Командо се разказва за мъж, чието семейство е отвлечено от войници когато са били на пикник. На горкия човечец не му остава нищо друго освен да вземе пушка и да спаси семейството си. Застреляй всеки който се изправи на пътя ти и спаси семейството си.
Мини Командо
5.00
8,6K
Добро Утро Зомбита
Добро Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Защитавай се от злите твари и подобрявай оръжията си докато събереш достатъчно сила и оръжия за да се срещнеш с крайния бос. Успех.
Добро Утро Зомбита
4.67
4,4K
Shorty
Много добра екшън игра, с много стрелба и кръв. Създайте собствен герой и се потопете в кървавата баня която ни предлага тази игра.
Shorty
5.00
20,8K
Изгубената звезда
Изгубената звезда е космическа стратегия. Колонията ти е унищожена и ти си успял да се измъкнеш на косъм със своя кораб през черна дупка - това е всичко което си спомняш. Целта ти е да оцелееш в открития космос като построиш нова колония и събираш минерали от заобикалящите те астероиди.
Изгубената звезда
4.00
9K
Защитата на Заптония
Нова защитна игра в която трябва да строиш кули за да защитиш базата. Играта има страхотна графика, взаимствана от Warcraft 2. Мисията ти в тази игра е да строиш кули на стратегически позиции и да ги подобряваш непрестанно за да спреш атаките на враговете.
Защитата на Заптония
4.50
17,7K