Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Алчни Призраци
Добър 3
(1 глас)

Алчни Призраци

Алчни Призраци е екшън игра с простичка графика и много зарибяващ геймплей. Вземи оръжията си и се впусни в битка срещу безкрайни вълни от алчни призраци. Строй кули и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго.
Посещения: 3389 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 6 фев 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба - с мишката.
Q - магазин.
Снимка 1 от Алчни Призраци Снимка 2 от Алчни Призраци Снимка 3 от Алчни Призраци Снимка 4 от Алчни Призраци
Bubble Tanks 3
Третата версия на флаш играта Bubble Tanks предлага нови нива и упгрейди за вашият кораб балон. Преминвайте от балон на балон, унищожавайте корабите пазещи балона и събирайте малките балончета които остават след експлозията.
Bubble Tanks 3
3.50
7K
Xenospace - Survivor
Интересен екшън, в който трябва да експортирате учени до различни бази и да ги защитавате от извънземните твари.
Xenospace - Survivor
4.00
13K
Трудни Пътища
Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Трудни Пътища
5.00
5,8K
Растения срещу зомбита
Зомбита атакуват къщата ти и растенията в градината са единствената ти защита. Сади растения отглеждай различни култури за да спреш безкрайните вълни от зомбита. Успех.
Растения срещу зомбита
4.13
45,8K
Войната на усмивките
Войната на усмивките - супер стратегия в която ти водиш армия от усмихнати човечета. Тренирай и ъпгрейдвай твоите воини за да защитаваш базата си, и изпращай армията си на победоносни походи срещу врага, докато не го победите и заловите.
Войната на усмивките
3.00
18,2K