Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Алчни Призраци
Добър 3
(1 глас)

Алчни Призраци

Алчни Призраци е екшън игра с простичка графика и много зарибяващ геймплей. Вземи оръжията си и се впусни в битка срещу безкрайни вълни от алчни призраци. Строй кули и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго.
Посещения: 3544 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 6 фев 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба - с мишката.
Q - магазин.
Снимка 1 от Алчни Призраци Снимка 2 от Алчни Призраци Снимка 3 от Алчни Призраци Снимка 4 от Алчни Призраци
Куршумът 2
Куршумът 2 е игра със стрелба с невероятна графика и интересен сюжет. Вашата мисия в тази игра е да стреляте по войниците и да изпълнявате разнообразни задачи.
Куршумът 2
3.00
46,9K
Танкови войни
Танкови войни е защитна игра в която трябва да защитаваш базата си от вражеските войници и танкове. Крий се зад барикадите, събирай бонуси по картата и не позволявай на нито един враг да достигне до базата.
Танкови войни
5.00
7,7K
Youda Survivor
Изпълнявайте различни мисии, за да помогнете на племето си да оцелее.
Youda Survivor
4.50
17,5K
Savior – Tower Defense
Ако обичате отбранителните игри с кули, тази ще ви допадне. Бранейки кулата, трябва да спасиш Кралството на светлината от набезите на Kailgerwrath. За целта, трябва да събереш своите защитници.
Savior – Tower Defense
4.00
10,4K
Заслужават да умрат 2012 част 2
Втората част на страхотната игра Заслужават да умрат е вече факт. В новата версия започваш в Забравените хълмове които са пълни със зомбита. За щастие имаш избор от огромни автобуси и камиони. Подобрявай машината след всеки опит за да успееш да стигнеш до края на нивото.
Заслужават да умрат 2012 част 2
4.60
33,6K