Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Трак Рейсинг Онлайн
Много добър 3.2
(5 гласа)

Трак Рейсинг Онлайн

Трак Рейсинг Онлайн е уникална състезателна игра с триизмерна графика. Играта се играе на цял екран (автоматично). Може да играеш сам или срещу реални опоненти от цял свят. Успех.
Посещения: 19823 Размер на файла: 18 MB Добавено: пн 10 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - пауза.
C - промяна на камерата.
Снимка 1 от Трак Рейсинг Онлайн Снимка 2 от Трак Рейсинг Онлайн Снимка 3 от Трак Рейсинг Онлайн
youtube/p6rZJcHpHxA
The Champions 3D
Много добра футболна игра.
The Champions 3D
4.80
217,3K
Скорост 3D
Скорост 3D е много яка триизмерна игра. Целта ти е да побеждаваш другите състезатели в автомобилно рали. Избягвай разлятото масло по пътя и обирай скоростните отсечки.
Скорост 3D
4.00
57K
Улични Състезания
Улични Състезания е една превъзходна състезателна игра с коли. Целта е да спечелиш всички състезания, срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Улични Състезания
5.00
13,1K
Монстър приключение 3D
Монстър приключение 3D е триизмерна, състезателна игра с монстър тръкове. В нея трябва да се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Карай колкото можеш по-бързо, избягвай калта и минавай през ускорителите.
Монстър приключение 3D
3.00
32,5K
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
4,3K