Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Flappy Bird
Отличен 5
(2 гласа)

Flappy Bird

Flappy Bird - нашумялата игра която беше изтрита от повече сайтове е вече и при нас. Играта е доста трудна. Целта е да прекараш птичката през пролуките и да преминеш колкото се може повече препятствия с един опит.
Посещения: 3256 Размер на файла: 291 KB Добавено: вт 11 фев 2014
Добави към любими
Играе се със шпацията.
Flappy Bird горско приключение
Flappy Bird горско приключение е аркадна игра вдъхновена от хитовата Flappy Bird. Тази игра е доста по-лесна от оригинала, и има по-различни управление и цел. Можеш да летиш в двете посоки и целта ти е да преминеш през нивото с минимални размахвания на крилцата. Успех.
Flappy Bird горско приключение
5.00
3,1K
Flappy Angry Birds
Flappy Angry Birds е нова игра която излиза след нашумялата напоследък Flappy Birds. Тази игра е микс между двете. Играта е доста трудна, но се играе само с едно копче - шпацията. Минавай през отворите и виж до къде можеш да стигнеш.
Flappy Angry Birds
3.00
4,3K
Вестникарчето 3
Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Вестникарчето 3
5.00
2,9K
Free Down
Скачайте от платформа на платформа, докато платформите се издигат нагоре. Внимавайте да не паднете извън екрана и се пазете от платформи с шипове.
Free Down
5.00
9,8K
Go Go Goblin 2
Go Go Goblin 2 е забавна игра в която трябва да изминаваш максимално разстояние с един опит. Ти си гоблин който се опитва да достигне до човешкия замък. Колкото по надалеч изстреляш гоблина, толкова по-висок резултат ще достигнеш.
Go Go Goblin 2
4.00
2,2K