Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Flappy Bird
Отличен 5
(2 гласа)

Flappy Bird

Flappy Bird - нашумялата игра която беше изтрита от повече сайтове е вече и при нас. Играта е доста трудна. Целта е да прекараш птичката през пролуките и да преминеш колкото се може повече препятствия с един опит.
Посещения: 3194 Размер на файла: 291 KB Добавено: вт 11 фев 2014
Добави към любими
Играе се със шпацията.
Flappy Bird горско приключение
Flappy Bird горско приключение е аркадна игра вдъхновена от хитовата Flappy Bird. Тази игра е доста по-лесна от оригинала, и има по-различни управление и цел. Можеш да летиш в двете посоки и целта ти е да преминеш през нивото с минимални размахвания на крилцата. Успех.
Flappy Bird горско приключение
5.00
3K
Flappy Angry Birds
Flappy Angry Birds е нова игра която излиза след нашумялата напоследък Flappy Birds. Тази игра е микс между двете. Играта е доста трудна, но се играе само с едно копче - шпацията. Минавай през отворите и виж до къде можеш да стигнеш.
Flappy Angry Birds
3.00
4,2K
Галактически Стрелец
Галактически Стрелец е страхотна ретро игра с космически кораби. Управлявай космическата си совалка през галактиките и се сражавай с вражеските ескадрили. Не забравяй да подобряваш кораба си и оръжията за да успееш да се справиш с предизвикателствата на открития космос. Успех.
Галактически Стрелец
3.50
3,3K
Лице Череп
Лице Череп е аркадна игра в която трябва да преодоляваш различни препядствия и да достигнеш до портала за изход. Опитай се да завършиш всички 45 нива през 3 различни свята и да победиш крайния бос на края на играта. Успех.
Лице Череп
5.00
7,2K
Крайон Шин-Чан Колоездене 2
Крайон Шин-Чан Колоездене 2 е забавна игра с колоездене, в която ти караш БМХ по терени подбни на света на Марио. Дай най-доброто от себе си, и събери възможно най-много златни звезди. Опитай се да минаваш през нивата без да счупиш чисто новия си БМХ.
Крайон Шин-Чан Колоездене 2
3.00
3,8K