Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Морковена Защита
Много добър 4
(3 гласа)

Морковена Защита

Нова версия на популярната защитна игра Морковена Защита (Carrot Fantasy Extreme) е вече и при нас. Новата версия има много нови нива и кули с които да се защитаваш. Строй кули и ги подобрявай редовно за да издържиш на нападенията на гладните чудовища.
Посещения: 7871 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 12 фев 2014
Добави към любими
Строй и подобрявай кулите с мишката.
Снимка 1 от Морковена Защита Снимка 2 от Морковена Защита Снимка 3 от Морковена Защита Снимка 4 от Морковена Защита
Морковена Защита 2
Морковена Защита 2 е втората версия на предизвикателната игра Морковена Защита. Действието в новата игра се развива в пустинята и предлага много нови оръжия и кули. Защитавай скъпоценния морков и не оставяй злите създания да достигнат до него на всяка цена.
Морковена Защита 2
3.00
8,8K
Creeper World 2 - Академията
Втората версия на играта Creeper World е вече тук. Тази нова версия предлага изцяло нов геймплей, много нови защитни оръжия и стори мод. Защити света от инвазията на крийпърите като копаеш кристали и минерали и строиш сложни защитни механизми.
Creeper World 2 - Академията
3.00
12,7K
Creepy Creeps
Creepy Creeps е защитна игра с кули в която трябва да защитаваш базата си като строиш кули, и ги подреждаш така че ордите да изминават максимално дълъг път преди да стигнат до замъка.
Creepy Creeps
5.00
10,5K
Endless Space Defense
Защитавайте космическата си база от вражеските атаки, стройте кули за по-добра защита.
Endless Space Defense
3.00
4K
Орки срещу Хора
Орки срещу Хора е защитна игра, в която вие играете на страната на хората и трябва да им помогнете да опазят царството си от непрестанните атаки на Орките. Стройте защитни кули на стратегически позиции и ги подобрявайте редовно, за да удържите атаките на враждебните Орки.
Орки срещу Хора
5.00
43,4K