Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Защита на Колибите
Отличен 5
(1 глас)

Защита на Колибите

Защита на Колибите (Hut Defense) е интересен микс между стратегическа и защитна игра. Играта предлага 60 нива, 18 кули, 17 различни територии и повече от 150 подобрения. Успех със защитаването на базата си.
Посещения: 7719 Размер на файла: 9 MB Добавено: ср 12 фев 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Защита от Терора
В тази военно-защитна игра ти си ви ролята на войник който охранява Американска военна база, която е атакувана от терористи. Стреляй по всички терористи които щурмуват сградата преди да достигнат до стената. Спасявай докторите (не стреляй по тях) защото те поправят базата ти и дават допълнителни бонуси.
Защита от Терора
4.33
9,4K
Защита на рибарските острови
Японското правителство иска да окупира Китайски рибарски острови. Помогни на китайците да ги изритат от територията си. За целта ползвай най-новите военни технологии на военно въздушните сили.
Защита на рибарските острови
5.00
5,1K
Защита на AMiDuo
Страхотна аркадна игра която може да е разделена на 3 големи нива, като има и 4 по-малки нива на всяко от големите нива. Големия бос ще се появи на края на всяко голямо Ниво. Враговете ще се превръщат в балони когато са застреляни. Убивай враговете, или те ще се възстановят напълно. Не можеш да ги докосваш преди да ги превърнеш в балони.
Защита на AMiDuo
5.00
2,7K
Защита на звездната база
Защита на звездната база е защитна игра. Действието се развива в космоса. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги подобрявай редовно за да не могат вражеските кораби да пробият защитата ти. Успех.
Защита на звездната база
3.00
18K
Защита на града
Защита на града е защитна игра в която извънземни са нападнали земята. Твоята задача е да ги спреш. Събери всичките си познати и защитете града си заедно.
Защита на града
5.00
6K