Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Каменисто Състезание 2
Много добър 4
(1 глас)

Каменисто Състезание 2

Каменисто Състезание 2 (Rocky Rider 2) е вече при нас. Новата версия предлага много нови коли, подобрения и нива. Графиката също е подобрена. Целта е да караш оффроуд машината си през нивата, да събираш бонусите и да преодоляваш препятствията.
Посещения: 7817 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 13 фев 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Z - скок.
Снимка 1 от Каменисто Състезание 2 Снимка 2 от Каменисто Състезание 2 Снимка 3 от Каменисто Състезание 2 Снимка 4 от Каменисто Състезание 2 Снимка 5 от Каменисто Състезание 2
Бен 10 Автобус
Помогнете на Бен 10 да премине с огромният автобус през останките от разрушеният град. Събирайте извънземна енергия за максимален резултат.
Бен 10 Автобус
3.50
23,3K
Камиони чудовища
Камиони чудовища (Truck Monsters) в нова 2Д състезателна игра с камиони, в която се състезавате срещу седем контролирани от компютъра опоненти. Карайте камиона си възможно най-бързо, събирайте златни монети и правете трикове по време на скоковете. След всяко състезание може да използвате спечелените пари, за да подобрите компонентите на камионът си. Успех!
Камиони чудовища
5.00
6,8K
Мото Фест 5
Петата версия на играта Мото Фест е вече факт. Новата версия предлага 20 нови нива, пълни с различни предизвикателства с които трябва да се справиш. Имаш на разположение много подобрения, които ще ти помогнат да се справиш по-добре с препятствията.
Мото Фест 5
4.33
8,9K
Пътят Z
Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Пътят Z
4.19
14,1K
KAMAZ Delivery
Нагласете окачване, спирачки, гуми и др. на големият камаз, така че да пренесете товара възможно най-бързо с минимални загуби.
KAMAZ Delivery
2.50
67K