Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Каменисто Състезание 2
Много добър 4
(1 глас)

Каменисто Състезание 2

Каменисто Състезание 2 (Rocky Rider 2) е вече при нас. Новата версия предлага много нови коли, подобрения и нива. Графиката също е подобрена. Целта е да караш оффроуд машината си през нивата, да събираш бонусите и да преодоляваш препятствията.
Посещения: 7869 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 13 фев 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Z - скок.
Снимка 1 от Каменисто Състезание 2 Снимка 2 от Каменисто Състезание 2 Снимка 3 от Каменисто Състезание 2 Снимка 4 от Каменисто Състезание 2 Снимка 5 от Каменисто Състезание 2
Доставка за Викинги
Напълни камиона на викингите със брони, щитове, мечове и други стоки и ги транспортирайте безопасно до базата им. На всяко ниво ще се налага да транспортирате различна стока.
Доставка за Викинги
3.00
14,6K
Плячкосващи герои
Плячкосващи герои (Loot Heroes) е ролева игра, в която изследвате мистериозни подземия, воювате със зловещи чудовища и събирате пари и предмети, за трениране на героят ви и закупуване на по силни оръжия. Бъдете подготвени, защото на краят на всяко ниво ви очаква Демон Бос. Успех!
Плячкосващи герои
4.00
3,9K
Мутанти - Защита
Мутирал вирус се е разпространил по целия свят. Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Цивилизацията е на ръба на оцеляването, и искрици надежда проблясват все по-слабо. Можеш ли да поведеш смелите защитници срещу мутантските орди.
Мутанти - Защита
3.00
8K
Водна Мания
Водна Мания е простичка и зарибяваща физична игра. Ти си в ролята на смел пожарникар който се опитва да потуши пожарите на всяко ниво. Опитай се да намериш правилния начин да изгасиш всеки пожар. Успех.
Водна Мания
5.00
7,6K
Kick Buttowskis Moto Rush
Страхотна състезателна игра, в която можете да карате огромен джип, колело, скейтборд и сноуборд.
Kick Buttowskis Moto Rush
3.00
39,7K