Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.67
(6 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 9115 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Deep Freeze
Използвайте стрелките за управление.
Deep Freeze
5.00
29K
Gibbets 4
Gibbets 4 е игра с много стрелба, в която трябва да спасиш невинните хора които екзекуторите се опитват да обесят. Прицелвай се внимателно във въжето, защото можеш да уцелиш невинните граждани.
Gibbets 4
5.00
9,3K
Пънишър
Много отдавна, един драконски свитък съдържащ всички кунг фу техники които са управлявали света. За съжаление скрола бил заграбен от зли демони. Един ден, млад кунг-фу майстор искал много да разбере тайната на скрола. Сам, той отишъл на пътешествие до земята на мъртвите, където и започва твоето приключение.
Пънишър
4.00
16,5K
Bite Jacker
Екшън игра в която стреляте по зомбита и откривате нови оръжия. Претърсвайте варелите и кашоните за провизии и бонуси и спасявайте оцелелите хора.
Bite Jacker
5.00
11,9K
Confrontation
Confrontation e eкшън игра, в която вие ръководите екип от командоси. Опитайте се да победите вражеският отбор, като купувате нови и по-мощни оръжия.
Confrontation
3.00
31,1K