Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.6
(5 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 7946 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Улични Банди в Ню Йорк
Вашата мисия в играта Улични Банди в Ню Йорк е да прочистите улиците на големият град от върлуващите банди. Бийте се и стреляйте по всеки член да банда, който ви нападне по-пътят ви към центъра на Ню Йорк и събирайте амуниции и медикаменти.
Улични Банди в Ню Йорк
3.00
13,5K
Анимационна Формула
Играйте с мишката за най-добри резултати. Прекрасна триизмерна графика, анимационни геори и бързи състезания ни очакват в световния шампионат по формула.
Анимационна Формула
3.67
3,2K
Некронатор 2
Некронатор 2 е стратегия в реално време, в която трябва да завладяваш вражеските терористи. За целта тренирай войници докато не разрушиш чуждия замък. След всяко ниво можеш да подобряваш армията си като отключваш нови войски и магии. Играта предлага 6 различни кампании с 6 различни раси.
Некронатор 2
3.50
16,9K
 ET Smash
4.00
22,4K
Зловещия Червей - Коледа
Ако не знаете, червеите също празнуват Коледа, и също получават Коледни Подаръци. Този специален червей не харесва коледния си подарък, и е твърдо решен да се срещне с Дядо Коледа и да му го каже в очите. Яж елфи, елени и всичко по пътя си докато търсиш Дядо Коледа.
Зловещия Червей - Коледа
4.00
12,9K