Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.67
(6 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 9276 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Текила Зомбита 2
Това е втора версия на супер популярната екшън-зомби игра. В тази игра може да си избереш да играеш с мъж или жена. Избери си герой и се впусни в приключението. Сражавай се срещу безкрайните вълни от зомбита, като събираш оръжия и други бонуси.
Текила Зомбита 2
4.80
22,2K
Измъкване от Военната Зона 2
Новата версия на страхотната военна игра Измъкване от Военната Зона е вече тук. Целта на играта е да опазиш приятелския джип от враговете. Осигури му прикриващ огън и не допускай нито един вражески войник наблизо. Много подобрения и въздушни подкрепления.
Измъкване от Военната Зона 2
5.00
12,5K
Зомби Неприятности
Зомби Неприятности е екшън игра в която ти си изгубен в страховита гора пълна със зомбита. Намери пътя към хеликоптера и за защитавай от зомбитата с пистолета си.
Зомби Неприятности
3.00
9,7K
Последен Сблъсък 2
Последен Сблъсък 2 е страхотна бойна игра с повече от 40 различни герои от които да избираш. Играта предлага различни модове, можеш да играеш историята или да се впуснеш в директни битки. Успех.
Последен Сблъсък 2
3.00
9,8K
Heli Strike
Като пилот на хеликоптер от елитна военна част, на вас се падат най-трудните мисии. Взривете всичко по пътя си и стигнете до края на всяко ниво.
Heli Strike
4.00
18,8K