Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.6
(5 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 8123 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Възхода на Титаните
Възхода на Титаните (Rise of the Titans) е екшън игра в която ти си огромно чудовище, което препуска обезумяло през джунглата, и руши всичко по пътя си. Мачкай сгради и хора, и подобрявай ДНК-то си. Успех.
Възхода на Титаните
4.00
4,1K
Out Zone
Много добър ретро екшън. В тази игра вие сте специален войник, спуснат на враждебна планета, превзета от извънземна раса. Ваша цел е да прочистите планетата от злонамерените завоеватели, като преминете всички нива подобрявайки оръжията си и избягвайки вражеският огън.
Out Zone
3.00
22,7K
Бен 10 моторист
Бен 10 моторист е моторист е игра в която нашия любим анимационен герой Бен кара мотор през планините. Помогни да премине невредим през трудните нива на тази непозната планета и да достигне крайната си цел.
Бен 10 моторист
3.00
36,8K
Ловец на Зомбита (Zombies Hunter)
Биохимичен вирус върлува по цялата земя и почти всички хора са заразени и превърнати в зомбита. Като единственото лице, което има антитела срещу заразата, вие трябва да спрете тези зомбита преди те да са изяли малкото останали хора! След всяка вълна от зомбита можете да използвате спечелените пари за да подобрите вашите оръжия.
Ловец на Зомбита (Zombies Hunter)
3.00
8,1K
Super Mario Truck Rider
В тази игра Марио е шофьор на високо проходим камион. Помогнете му да премине през трудно проходимите, хълмисти терени и да стигне до замъка с принцесата, без да се преобърне с камиона.
Super Mario Truck Rider
4.00
23,6K