Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.6
(5 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 7808 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Соник Състезателна Зона
В играта Соник Състезателна Зона се състезаваш със Соник и неговите приятели. Карай внимателно и събирай златните пръстени за максимален резултат. Трябва да финишираш първи за да отключиш следващата писта.
Соник Състезателна Зона
4.00
25,7K
Hit Stick 2
Новата версия на hit stick предлага нови оръжия и много нови нива.
Hit Stick 2
3.00
22,3K
Марио Трактор Състезание
Супер Марио и неговите приятели са решили да се позабавляват като си организират състезание с трактори. В началото на играта можеш да играеш само с Луиджи и неговия мощен трактор, но като напредваш през нивата ще отключиш и други герои. Успех.
Марио Трактор Състезание
3.00
7K
Скуби Ду пътуване със самолет
Помогнете на Скуби Ду да пилотира новият си самолет. Постарайте се да не падате и да съберете максимален брой червени топки.
Скуби Ду пътуване със самолет
5.00
51,4K
Wizard & Wizard
Целта ти в тази аркадна отбранителна игра е да защитаваш магическия си замък от врагове. Магьосниците ти могат да акумулират енергия, за да усъвършенстват защитата на замъка. Можеш да строиш нови кули, да създаваш кристали, с които да подобряваш силите на магьосниците си или мощта на кулите си.
Wizard & Wizard
5.00
11,5K