Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Разбивача Ралф - Дългът на Героя
Отличен 4.67
(6 гласа)

Разбивача Ралф - Дългът на Героя

Разбивача Ралф - Дългът на Героя (Wreck It Ralph Hero’s Duty) е страхотна триизмерна игра направена за Unity Player. В играта се разказва за планета без име, където се провеждат строго секретни експерименти. Там нещо се е объркало жестоко и експеримента е излязъл извън контрол. Един опасен вирус е на свобода и вилнее из базата. Твоята цел е да спреш всички мутирали чудовища.
Посещения: 8538 Размер на файла: 46 MB Добавено: пн 17 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Боен Марш
Боен Марш е стратегическа игра в която можеш да избереш своя тим - Щатите, СССР или Германия. Ти си командир на една от тези супер сили. Целта ти е да построиш армия и да разгромиш останалите преди да станали твърде силни.
Боен Марш
5.00
4,7K
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,2K
Ben 10 Demon Hunter
Помогнете на Бен 10 в борбата със злите демони.
Ben 10 Demon Hunter
3.00
37K
Скреч Ловеца на Глави
Помогни на Скреч, ловеца на глави да проследи и неутрализира злите помощници на злия доктор Грималкин. Стреляй по враговете си докато напредваш през нивата. Събирай монети които да харчиш за нови оръжия и подобрения.
Скреч Ловеца на Глави
3.00
3,2K
Бен 10 Кракен Атака
Помогнете на любимият си герой с извънземна сила Бен 10 да победи кракена, като се трансформира в различни същества.
Бен 10 Кракен Атака
3.00
57,6K