Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Освободи Фред
Отличен 5
(4 гласа)

Освободи Фред

Освободи Фред (Free Fred) е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта разказва една история за едно пораснало момче, което е имало приятел делфин от детството си. Делфина е бил отвлечен от лошите когато ти си бил още малък. Вече си пораснал и може да спасиш стария си приятел. Успех.
Посещения: 5974 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 20 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Прокълнатото Съкровище 2
Втората версия на защитната игра Прокълнатото Съкровище е вече факт. В новата версия ще открием много нови нива и подобрения на кулите. Целта ти е същата както преди - да защитиш прокълнатото съкровище и да укрепиш защитата си.
Прокълнатото Съкровище 2
4.43
32,2K
Driving Force
Карай бясно полицейска кола и се сражавай срещу опасните банди от състезатели. Изпълнявай различни мисии за да отключиш нови градове и цели. Играта предлага полицейски преследвания, катастрофи, експлозии и много екшън. Успех
Driving Force
3.93
12,9K
Ben 10 saving Sparksville
Помогнете на Бен 10 да спаси скарквил.
Ben 10 saving Sparksville
3.00
69,4K
Трудни Пътища
Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Трудни Пътища
5.00
6K
Каскадьор 2
Каскадьор 2 е игра с коли в която ти си каскадьор който се снима в екшън филми. След всяка успешна каскада може да подобряваш автомобила си за да са още по-ефектни номерата ти. Успех.
Каскадьор 2
4.50
8,4K