Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Освободи Фред
Отличен 5
(4 гласа)

Освободи Фред

Освободи Фред (Free Fred) е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта разказва една история за едно пораснало момче, което е имало приятел делфин от детството си. Делфина е бил отвлечен от лошите когато ти си бил още малък. Вече си пораснал и може да спасиш стария си приятел. Успех.
Посещения: 5918 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 20 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
28,6K
Заслужават да Умрат: Супервозило
Новата версия на невероятния хит Заслужават да Умрат е вече и при нас. В тази версия наречена супервозило, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Пали двигателя и не губи време - много зомбита чакат да бъдат размазани.
Заслужават да Умрат: Супервозило
4.80
43,3K
Супер Битка
Супер битка е екшън - бойна игра с ретро графика в която можеш да избираш от двама различни герои. Избери си герой и се впусни в приключението. Играта е с ретро графика но е супер забавна.
Супер Битка
3.00
12,7K
Точна стрелба
При военните, войниците минават най-различни тренировки, не само физически, но и умствени тренировки. В тази игра ти ще преминеш всички фази на военното обучение, и ще си истински войник, ако успееш да завършиш.
Точна стрелба
3.00
7,9K
Зомби Лудост: Пробуждането
Зомби Лудост: Пробуждането е игра за оцеляване, в която ти си един от последните оцелели след глобална Зомби Инвазия. Сражавай се с безкрайните вълни от гладни зомбита и подобрявай арсенала си за да оцелееш по-дълго.
Зомби Лудост: Пробуждането
3.00
4,2K