Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Освободи Фред
Отличен 5
(4 гласа)

Освободи Фред

Освободи Фред (Free Fred) е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта разказва една история за едно пораснало момче, което е имало приятел делфин от детството си. Делфина е бил отвлечен от лошите когато ти си бил още малък. Вече си пораснал и може да спасиш стария си приятел. Успех.
Посещения: 5814 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 20 фев 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Истинкт за оцеляване
Твоят роден град е нападнат от зомбита и голяма част от населението е вече трансформирано в гладни за мозъци зомбита. Ти си един от малкото оцелели в града и целта ти е да помогнеш на останалите да се измъкнат от това обречено място. Стреляй по зомбитата и не им позволявай да достигнат до останалите оцелели.
Истинкт за оцеляване
3.00
7K
Бягство с Джип
Бягство с Джип е триизмерна игра в която ти караш оффроуд машината си по различни терени изпълнени с препятствия. Карай внимателно защото горивото ти е ограничено, и събирай бонуси с които ще можеш да подобриш машината си, и съответно следващия ти опит ще е винаги по-добър от предния.
Бягство с Джип
3.50
16,9K
Valorous Spiderman 2
Бойна игра със Спайдърмен в която се биете срещу различни анимационни герои.
Valorous Spiderman 2
5.00
74,5K
Gangsta Paradise Mafia
Намерете пистолет и използвайте малката карта в ъгъла на екрана, за да откриете враговете си и да ги унищожите.
Gangsta Paradise Mafia
4.00
22,3K
Водни ски
Водни ски е простичка игра, в която управлявате моторна лодка. Целта ви е да изминете максимално разстояние по реката без да се сблъскате с други моторни лодки.
Водни ски
4.00
7,1K