Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Турбо Дрифтъри
Добър 3
(3 гласа)

Турбо Дрифтъри

Турбо Дрифтъри (Turbo Drifters) е триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Има няколко различни коли с които може да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш. Това става като печелиш състезанията.
Посещения: 6736 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 24 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Турбо Дрифтъри Снимка 2 от Турбо Дрифтъри Снимка 3 от Турбо Дрифтъри Снимка 4 от Турбо Дрифтъри
Турбо Рали
Турбо Рали е състезателна игра в която ще имаш възможност да отключиш много нови коли и подобрения за тя. Това обаче ще се случи само ако печелиш състезанията. Успех.
Турбо Рали
4.00
10,7K
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
Турбо Рейсинг 3: Шанхай е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Играта изисква Unity 3D плеър. Невероятна графика и уникални спортни автомобили. Състезавай се по улиците на Шанхай. Избери си кола и се впусни в градската надпревара. Събирай бонуси, и използвай спечелените пари за подобрения. Успех.
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
4.50
34,3K
Турбо Рейсинг 2
Новата версия на състезателната игра с коли Турбо Рейсинг 2 е вече и при нас. Новата версия предлага изумителна графика и реалистично управление. Има чекпоинти по пистата, и на всеки чекпоинт един от състезателите отпада. Успех.
Турбо Рейсинг 2
3.00
43,6K
Crazy Turtle
Карайте костенурко-подобна кола и се състезавайте с другите участници в състезанието.
Crazy Turtle
4.00
16,2K
Трафикатор 2
Втората версия на играта Трафикатор е вече при нас. Новата версия предлага много нови нива и предизвикателства. Контролирай трафика за да избегнеш тежки инциденти и задръствания.
Трафикатор 2
5.00
22,9K