Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Извънградско Състезание
Много добър 3.83
(6 гласа)

Извънградско Състезание

Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Посещения: 27863 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 24 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
C - смяна на камерата.
R - Рестарт.
Снимка 1 от Извънградско Състезание Снимка 2 от Извънградско Състезание Снимка 3 от Извънградско Състезание Снимка 4 от Извънградско Състезание Снимка 5 от Извънградско Състезание
Магистрална надпревара
Много добра състезателна игра в която се състезаваш по най-различни високоскоростни писти и си купуваш нови коли. Готиното в тази игра е че може да управляваш със мишката.
Магистрална надпревара
4.00
73,7K
Изпусни парата
Изпусни парата 3Д е триизмерна игра с коли. В тази игра ти си мафиот и полицията те преследва в реалистичен триизмерен град. Избери най-различни ъпгрейди и се опитвай да избягаш от ченгетата.
Изпусни парата
4.33
88,5K
Angry Birds Състезания
Включи се в лудите състезания на Angry Birds срещу лошите прасета. Демонстрирай шофьорските си умения и спечели всичките 8 предизвикателни нива.
Angry Birds Състезания
4.20
11,4K
Монстър приключение 3D
Монстър приключение 3D е триизмерна, състезателна игра с монстър тръкове. В нея трябва да се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Карай колкото можеш по-бързо, избягвай калта и минавай през ускорителите.
Монстър приключение 3D
3.00
32,5K
Nedrago Car Design
Готов ли си за Nedrago Car Design? Помогни на героите от играта да се подготвят за следващото състезание за тунинг на коли. Успех.
Nedrago Car Design
4.00
5,2K