Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Извънградско Състезание
Много добър 3.83
(6 гласа)

Извънградско Състезание

Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Посещения: 27447 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 24 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
C - смяна на камерата.
R - Рестарт.
Снимка 1 от Извънградско Състезание Снимка 2 от Извънградско Състезание Снимка 3 от Извънградско Състезание Снимка 4 от Извънградско Състезание Снимка 5 от Извънградско Състезание
Parking Space 2
Паркирайте колите на определеното място. Нимавайте да не ги блъснете.
Parking Space 2
5.00
71,5K
Монстър приключение 3D
Монстър приключение 3D е триизмерна, състезателна игра с монстър тръкове. В нея трябва да се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Карай колкото можеш по-бързо, избягвай калта и минавай през ускорителите.
Монстър приключение 3D
3.00
32,2K
3D Мотокрос
3D Мотокрос е нова игра направена за Unity Player. Пали двигателя и се опитвай да превземеш всички 20 писти, които те очакват. Успех и внимателно!
3D Мотокрос
3.00
10,8K
Мръсно рали
Харесваш ли бързи коли и магистрали? Излез и се състезавай срещу опонентите си в това лудо рали. Карай бясно по магистралата и избягвай другите коли. Оглеждай се за маркираните с червено коли - те трябват да бъдат избутани от пътя и унищожени.
Мръсно рали
3.00
31,1K
СуперМакс Рейсър 3D
Страхотна нова игра за Unity Player. Целта на играта е да се състезаваш със супер-бързи коли от Наскар. Победи всички компютърно управлявани опоненти по безброй различни писти. Успех.
СуперМакс Рейсър 3D
4.00
24,1K