Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Извънградско Състезание
Много добър 3.83
(6 гласа)

Извънградско Състезание

Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Посещения: 27671 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 24 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
C - смяна на камерата.
R - Рестарт.
Снимка 1 от Извънградско Състезание Снимка 2 от Извънградско Състезание Снимка 3 от Извънградско Състезание Снимка 4 от Извънградско Състезание Снимка 5 от Извънградско Състезание
Мафия
Мафия е екшън игра с коли и мотори, в която ти си шофьор на Мафията. Шефа ти е големия мафиотски бос Маркони. Първата ти задача е да се разправиш с бандата на Джони Буритано. Ако успееш да се справиш с тази мисия ще получиш още задачи от големия шеф.
Мафия
3.50
12K
Микро V8
Микро V8 e яка игрица с детски управляеми колички. Пистата е импровизирана, трасето е оградено от кенчета кока-кола, моливи, тетрадки и други подобни ученически пособия. Оглеждай се за зелената лента в която се презареждаш. Успех.
Микро V8
3.50
4,2K
Скоростни Улици - Токио
Скоростни Улици - Токио е състезателна игра направена за Unity Player. Играта ти дава възможност да се състезаваш по улиците на Токио срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Скоростни Улици - Токио
4.33
14,6K
Ти си Пътя
Ти си Пътя е уникална игра, в която ти не управляваш автомобилите, а самият път по който те се движат. Рисувай завоите, и спускай препятствия пред автомобилите за да ги затрудниш максимално. Успех.
Ти си Пътя
3.69
12,4K
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,6K