Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Извънградско Състезание
Много добър 3.83
(6 гласа)

Извънградско Състезание

Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Посещения: 27356 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 24 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
C - смяна на камерата.
R - Рестарт.
Снимка 1 от Извънградско Състезание Снимка 2 от Извънградско Състезание Снимка 3 от Извънградско Състезание Снимка 4 от Извънградско Състезание Снимка 5 от Извънградско Състезание
Нощен Мега Паркинг
Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Нощен Мега Паркинг
4.15
13K
Crazy Mustang
В тази игра управлявате мустанг с огромни гуми. Минавайте нивата като преудолявате препядствията и спрелите автомобили и камиони. Успех.
Crazy Mustang
4.00
54,9K
Марио Мини Моторчета
Марио Мини Моторчета е състезателна игра със любимия ни Супер Марио и неговите приятели. Избери си твоя любим герой и се впусни с надпреварата. Събирай различни бонуси по пистата които може да пускаш със шпацията.
Марио Мини Моторчета
4.00
11,3K
Научи се да паркираш
Готина игра с паркиране в която трябва да паркираш на точно определеното място. Следвай стрелката която ще те насочи до точното място.
Научи се да паркираш
3.00
28,8K
Buggy Run
Избягайте надалеч от бомбата със своето бъги. Прескачайте мините и внимавайте да не се обърнете.
Buggy Run
5.00
39,8K