Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джет състезание
Добър 2.5
(2 гласа)

Джет състезание

Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Посещения: 3633 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 26 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Снимка 1 от Джет състезание Снимка 2 от Джет състезание Снимка 3 от Джет състезание
Джет състезания
Джет състезания е простичка флаш игра, в която карате воден джет. Целта е да съберете 10 златни монети за да минете на следващото ниво. Наблюдавайте внимателно нивото на гориво и събирайте допълнително гориво. Ако горивото ви свърши това е и краят на играта.
Джет състезания
4.00
6,3K
Блъсканица в трафика 2
Блъсканица в трафика 2 е страхотна триизмерна игра с коли, в която ти трябва да разрушаваш възможно най-много. За целта засилвай колата си в сгради, полицейски коли и камиони. Колата ти е натъпкана до горе с експлозиви и твоята мисия е да намериш подходящо място за да се взривиш.
Блъсканица в трафика 2
4.63
214,6K
Трак Рейсинг Онлайн
Трак Рейсинг Онлайн е уникална състезателна игра с триизмерна графика. Играта се играе на цял екран (автоматично). Може да играеш сам или срещу реални опоненти от цял свят. Успех.
Трак Рейсинг Онлайн
3.20
19,8K
Раздели Секундата
Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Раздели Секундата
3.43
17,7K
Coaster Racer
Екстремно състезание с бъгита, в което се състезавате срещу 16 опонента.
Coaster Racer
4.33
168,8K