Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джет състезание
Добър 2.5
(2 гласа)

Джет състезание

Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Посещения: 3584 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 26 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Снимка 1 от Джет състезание Снимка 2 от Джет състезание Снимка 3 от Джет състезание
Джет състезания
Джет състезания е простичка флаш игра, в която карате воден джет. Целта е да съберете 10 златни монети за да минете на следващото ниво. Наблюдавайте внимателно нивото на гориво и събирайте допълнително гориво. Ако горивото ви свърши това е и краят на играта.
Джет състезания
4.00
6,2K
Motor Toons
Motor Toons е страхотна ММО игра с коли и много стрелба. В началото започваш само с едно превозно средство, но с напредването на играта отключваш още. Успех.
Motor Toons
4.00
6,7K
Супер Рали 3D
Супер Рали 3D е една наистина невероятна триизмерна игра с коли. В тази игра можеш да се състезаваш с 4 различни автомобила, но първо трябва да ги отключиш. Пали двигателя и се включи в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти.
Супер Рали 3D
4.18
32,6K
Rafter Toad
Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Rafter Toad
4.25
3,6K
Монстър Трък 360
Монстър Трък 360 е невероятна Unity игра от най-големите в бранша - Миниклипс. В тази игра трябва да дадеш по-добро време от опонентите си и да ги победиш в това оспорвано състезание за да отключиш следващата писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да правиш най-различни каскади във въздуха за по-висок резултат.
Монстър Трък 360
3.50
22,9K