Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джет състезание
Добър 2.5
(2 гласа)

Джет състезание

Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Посещения: 3476 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 26 фев 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Снимка 1 от Джет състезание Снимка 2 от Джет състезание Снимка 3 от Джет състезание
Джет състезания
Джет състезания е простичка флаш игра, в която карате воден джет. Целта е да съберете 10 златни монети за да минете на следващото ниво. Наблюдавайте внимателно нивото на гориво и събирайте допълнително гориво. Ако горивото ви свърши това е и краят на играта.
Джет състезания
4.00
6,1K
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.75
63,1K
Големи Камиони
Големи Камиони е състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Включи се в надпреварата и дай най-доброто от себе си да спечелиш първото място и да изкараш достатъчно пари за подобрения.
Големи Камиони
3.00
4,4K
Ретро Рейсинг
Ретро Рейсинг е състезателна игра с класически автомобили. Състезанията се провеждат на затворена писта. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Трябва да завършиш първи за да отключиш следващата писта. След всяко състезание може да подобряваш колата.
Ретро Рейсинг
4.00
10,6K
Кал и Огън
Кален Оффроуд е нова триизмерна игра с много кал и мощни джипове. Има много машини измежду които да избираш, но първо трябва да ги отключиш. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш оффроуд машината си.
Кал и Огън
4.33
20,3K