Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мъртвия Зед 2
Отличен 4.38
(8 гласа)

Мъртвия Зед 2

Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Посещения: 9904 Размер на файла: 11 MB Добавено: вт 4 мар 2014
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q - смяна оръжия.
Интервал - активиране на режим ярост.
R - презареждане.
F - промяна на режим на възстановяване.
1, 2, 3 - взривявай дистанционно бомби.
Мъртвия Рай 3
Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Мъртвия Рай 3
5.00
8,7K
Мъртвия Рай 2
Новата версия на страхотна игра Мъртвия Рай е вече факт. Новата версия предлага незабравимо приключения с джипове и много подобрения за тях. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Мъртвия Рай 2
3.00
9,8K
Мъртвия Рай
Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Мъртвия Рай
4.00
40,1K
Войн с близалка
Войн с близалка е много интересна бойна игра със много нива и ъпгрейди. Бий се срещу армията на октоподите докато ги победиш и се изправиш срещу техния генерал - могъщия крал Октопод.
Войн с близалка
4.00
6,1K
Моторни войни 2
Втората версия на страхотната мултиплейър екшън игра с коли Моторни войни е тук. Също като предната версия и тази игра е направена с Unity технология и предлага страхотни реалистична 3D графика. Изберете своята кола и влезте в арената, на която ще се сблъскате с истински играчи от цял свят. След всеки сблъсък на арената можете да подобрите колата си в гаража или да закупите нова по добре въоръжена и по-мощна машина.
Моторни войни 2
3.00
10,8K