Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Невероятните Приключения на Фрийс
Добър 3
(1 глас)

Невероятните Приключения на Фрийс

Невероятните Приключения на Фрийс (The Amazing Adventures of Frees) е аркадна ретро игра. В играта се разказва за момче наречено Фрийс, чиито неща просто са изчезнали един ден и той тръгва на приключение за да ги открие. Успех.
Посещения: 2193 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 5 мар 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Снимка 1 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 2 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 3 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 4 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 5 от Невероятните Приключения на Фрийс
Epic Coaster
Целта ви в тази игра е да управлявате ролеркостер и да прескачате дупките и да останете на релсите възможно най-дълго.
Epic Coaster
4.00
3,8K
Отровния принц жаба
Живял някога един много щастлив принц, на брега на една река в една прекрасна гора. За съжаление реката била отровена от хората с химикали. Принца жаба се превърнал в грозна отровна жаба но неговият ум не бил отровен. За да оцелее, принца се запътил на пътешествие за да намери своя нов дом.
Отровния принц жаба
4.00
6,5K
Сектор 21
Продължение на зарибяващата игра с пикселизирана графика. Целта ти е да минеш всичките 30 нива като скачаш, претълкулваш, и избягваш препятствията. Сменях гравитацията със шпацията или S бутона. По този начин може да вървиш по тавана за да избягваш шиповете.
Сектор 21
5.00
3,3K
Mario Adventures
Приключенията на Марио е нова версия на популярната игра Супер Марио. В тази версия, както в повечето игри от поредицата, бягате из нивата, събирате златни монети и скачате върху гумба героите които ви дебнат из нивата. Различното в тази версия е ниската гравитация, която ви позволява да скачате високо.
Mario Adventures
4.00
33,2K
Dire Haven
Преминавайте през нивата, пълна със смъртоносни капани и се постарайте да достигнете безопасно до изхода. Играта предлага 20 стандартни нива и 10 допълнителни - за най-добрите играчи.
Dire Haven
5.00
6K