Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Невероятните Приключения на Фрийс
Добър 3
(1 глас)

Невероятните Приключения на Фрийс

Невероятните Приключения на Фрийс (The Amazing Adventures of Frees) е аркадна ретро игра. В играта се разказва за момче наречено Фрийс, чиито неща просто са изчезнали един ден и той тръгва на приключение за да ги открие. Успех.
Посещения: 2269 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 5 мар 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Снимка 1 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 2 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 3 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 4 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 5 от Невероятните Приключения на Фрийс
Магическа Стомана
Магическа стомана е екшън игра със ретро графика в която ти контролираш военна машина оборудвана с тежки оръжия и магии. Сражавай се с лошите типове които ти се изпречват и подобрявай машината си.
Магическа Стомана
3.00
6K
Супер Марио - Неприятности в Джунглата
Супер Марио ще се потопи дълбоко в джунглата за да се опита да достигне скрития замък. Там е затворена неговата любима, и той ще се опита да я спаси. Неговата задача е трудна, и пътя му ще е осеян с много скрити препятствия. Все по-силни врагове ще се опитват да го спрат с напредването на играта. Успех.
Супер Марио - Неприятности в Джунглата
4.33
5,5K
Новото приключение на Кирби
Кирби е потеглил на ново приключение да избие всички чудовища и да събере възможно най-много монети. Повече, и по-силни чудовища ще изкачат на по-горните нива. Използвай събраните предмети за да повишиш демиджа.
Новото приключение на Кирби
4.50
3,1K
Ксеникс 3D 2
Ксеникс 3D 2 e римейк на популярната ретро игра. Целта ти е да запълниш парченца от игралното поле, като чертаеш линии. Така превземаш малко по-малко територия. За да минеш на следващото ниво трябва да си завзел по-голямата част от картата. Успех.
Ксеникс 3D 2
5.00
4K
The Illusionists Dream
В тази игра вие сте в ролята на илюзионист който се е загубил. Намерете ключа за вратата и преминете на горното ниво.
The Illusionists Dream
5.00
7,2K