Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Невероятните Приключения на Фрийс
Добър 3
(1 глас)

Невероятните Приключения на Фрийс

Невероятните Приключения на Фрийс (The Amazing Adventures of Frees) е аркадна ретро игра. В играта се разказва за момче наречено Фрийс, чиито неща просто са изчезнали един ден и той тръгва на приключение за да ги открие. Успех.
Посещения: 2381 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 5 мар 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Снимка 1 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 2 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 3 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 4 от Невероятните Приключения на Фрийс Снимка 5 от Невероятните Приключения на Фрийс
Огнена буболечка
Помогнете на малката огнена буболечк да достигне изхода на всяко ниво, като събира максимално много сладки бонуси. Бъди много внимателен и бърз, защото всичко до което се докосне огнената буболечка започва да гори и се срутва.
Огнена буболечка
4.00
5,3K
Средния Джо
Джо е бил най-обикновен човек през целия си живот, но винаги му се е искало да бъде герой. Голяма беда спохожда неговия дом, лош магьосник обира късмета и щастието от всички жители. Това е и шанса на Джо да покаже че притежава необикновени способности.
Средния Джо
4.50
4K
Кактусът Макой 2
Кактусът Макой 2 е забавна аркадна игра с много добра графика. Играта предлага много подобрения за героят ви и дълги нива, изпълнени с приключения и загадки.
Кактусът Макой 2
4.80
31,6K
Sonic Ultimate
Класическата игра Соник
Sonic Ultimate
2.67
49K
Леприкон Приключение
Леп Леприкона е изгубил златото си и има нужда от помощ за да си го вземе. Помогни му да открие всичкото злато скрито из нивата, и да се справя с безбройните препятствия пред които се изправя.
Леприкон Приключение
4.25
7,6K