Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бягай Ред
Отличен 5
(2 гласа)

Бягай Ред

Бягай Ред (Run Red Run) е игра в която трябва да бягаш бързо през нивата, и да събираш ябълки. Главния герой е Червената Шапчица, която се опитва да избяга от големия лош вълк. След всеки опит можеш да похарчиш ябълките за да подобриш уменията и инвентара си. Успех.
Посещения: 4939 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 6 мар 2014
Добави към любими
Скачай с мишката, или ляв клик на мишката.
Бягай нинджа 2
Супер екшън игра за да тестваш рефлексите си. Помогни на нинджата да избяга от злите сили. Събирай злато докато преминаваш през нивата.
Бягай нинджа 2
5.00
6,7K
Бягай Соник
Лесна игра подходяща за най-малките. Бягайте през нивата и събирайте монети и други бонуси. Прескачайте дупките и се оглеждайте за скрити монети.
Бягай Соник
4.50
10,2K
Бягай Бен 10
Пробвайте рефлексите си в тази невероятна Бен 10 игра. Бен 10 трябва да премине през препятствията и чудовищата дебнещи го навсякъде и да стигне до големият знак, на края на нивото.
Бягай Бен 10
5.00
60,1K
Бягай Марио Бягай
Аркадна игра със любимият ви герой на Нинтендо Супер Марио. Помогнете на бягащият Марио да премине през нивата, като прескача препятствията, които срещне по пътя си.
Бягай Марио Бягай
4.33
35,6K
Бягай овчице, бягай!
Спаси кротките овце от гладните сиви вълци! Целта е да останат само бели овце и да се освободиш от вълците. Можеш да движиш само светлосивите вълци; тъмните - не.
Бягай овчице, бягай!
3.00
6,5K