Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Луди Забивки
Много добър 4
(2 гласа)

Луди Забивки

Луди Забивки (Hoop Troop Jam) е баскетболна игра с анимационните герои Суош и Алей Уп, които са решили да влязат в НБА. Помогни им да спечелят шампионата.
Посещения: 7739 Добавено: пт 7 мар 2014
Добави към любими
Подай топката или смени играч - Z
Стрелба или блок - Х
Луди Състезатели
Изпробвай шофьорските си умения срещу други луди състезатели в тази скоростна и забавна игра. Прави задни и предни салта и събирай бонусите за максимален резултат. Успех.
Луди Състезатели
5.00
5,3K
Луди Камиони
Луди Камиони е триизмерна игра с камиони. Играта предлага реалистична графика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти за първото място. Трябва да спечелиш всяко състезание за да продължиш напред. Приятна игра.
Луди Камиони
4.40
27,2K
Луди Коли
Луди Коли е състезателна игра с коли, в която трябва да спечелиш състезание срещу компютърно управлявани опоненти. В началото може да избираш между 5 различни писти, но с напредването на играта ще имаш възможността да отключиш още писти.
Луди Коли
3.00
15,6K
Луди Зомбита
Светът се е превърнал в едно доста неблагоприятно място, след инвазия на зомбитата. Трябва постоянно да подобряваш уменията си за да успееш да устоиш на непрестанните атаки на не-живите. Прави серии от удари и събирай сила, която може да използваш за тайни удари.
Луди Зомбита
4.00
6K
Луди Дузпи
Луди Дузпи е семпла и отпускаща игра за фенове на футбола. Изберете вашият любим отбор и се включете в класациите за финалите. В тази игра има 4 специални играча, които можете да отключите и 16 национални отбора.
Луди Дузпи
3.00
15,4K