Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пътуването на Играчката чудовище 2
Много добър 4
(1 глас)

Пътуването на Играчката чудовище 2

Втората версия на страхотната игра с играчки камиони е тук. В новата версия Пътуването на Играчката чудовище 2 (Toy Monster Trip 2), ще откриете дванадесет нови писти обсипани си играчки и други препятствия и три огромни джипа. Изберете джипа, който ви допада най-много и се забавлявайте ,карайки по импровизираните писти от играчки!
Посещения: 5786 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 26 мар 2014
Добави към любими
Карайте джипа със стрелките или WASD.
L - турбо.
K - скок.
Мечо Пух и Камиона за мед
Мечо Пух и Камиона за мед е транспортна игра с любимия ни Мечо Пух. Помогни му да събере достатъчно мед за зимата преди да е паднал снега. Натовари камиона с мед и го закарай до крайната точка без да го разсипваш по пътя.
Мечо Пух и Камиона за мед
4.00
21,8K
Мото Войни
Мото Войни е онлайн мрежова игра с коли и много екшън. В играта играеш срещу други истински играчи, точно като теб. За да спечелиш трябва да превземеш флага на врага. Карай тежко въоръжената си 4х4 машина за да откраднеш флага и да го доставиш в собствената си база.
Мото Войни
3.00
11,9K
xTrucks 2
Изберете най-подходящото окачване, двигател и гуми за вашият джип, за всяко ниво ще ви е нужна различна конфигурация.
xTrucks 2
4.00
18,1K
Луд оффроуд 3D
Луд оффроуд 3D е триизмерна игра с реалистична графика направена за Unity 3D engine. Целта ти е да обикаляш из планината и да събираш монетите, които после може да използваш за да си купиш нова Оффроуд машина. Успех.
Луд оффроуд 3D
3.47
13,5K
Смъртоносно Рали
Смъртоносно Рали е страхотна състезателна игра от Box10. Състезанията се провеждат на затворена писта пълна със зомбита. Дрифтвай върху извергите и използвай турбото си мъдро. Играта предлага четири писти и два мода на игра.
Смъртоносно Рали
2.50
7,6K