Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Раздели Секундата
Много добър 3.43
(7 гласа)

Раздели Секундата

Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Посещения: 17635 Добавено: чт 27 мар 2014
Добави към любими
Управлявайте колата със стрелките.
X - задействане на събития.
Рексона Х състезание
В играта Рексона Х състезание участваш в надпревара с колички за пазаруване. Играта предлага 3 различни пазарски колички с които можеш да участваш в състезанието. Избери си любимата и се опитай да победиш останалите участници. Успех.
Рексона Х състезание
4.50
7,5K
Класически Състезания
Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Класически Състезания
3.81
22,4K
Angry Birds Състезания
Включи се в лудите състезания на Angry Birds срещу лошите прасета. Демонстрирай шофьорските си умения и спечели всичките 8 предизвикателни нива.
Angry Birds Състезания
4.20
11,4K
Горящи Гуми
Тунинговайте колата си и се състезавайте за да спечелите пари и слава. След като финиширате първи, минавате на следващото ниво.
Горящи Гуми
3.00
42,2K
Академия за Състезатели Мобил 1
Ще успееш ли да преминеш през академията за състезатели на Мобил 1? Тествай шофьорските си умения на различни картинги, автомобили и булиди от формула 3 и 1. Избери си наставник и започни обучението.
Академия за Състезатели Мобил 1
3.00
39K