Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джери и Нибълс
Много добър 4
(3 гласа)

Джери и Нибълс

Джери и Нибълс е забавна игрица с любимите ни герои от филмчето Том и Джери. Храната за двете малки мишлета е свършила и те са излезли да си потърсят нещо за хапване. Целта на играта е да достигнеш до края на нивото, като се пазиш от опасностите, и преодоляваш препятствията.
Посещения: 3690 Размер на файла: 3 MB Добавено: нд 30 мар 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките (Нибълс) и WASD (Джери).
Снимка 1 от Джери и Нибълс Снимка 2 от Джери и Нибълс Снимка 3 от Джери и Нибълс Снимка 4 от Джери и Нибълс
Джери Стрелец
Джери Стрелец е забавна игра със стрелба, подходяща за най-малките ни посетители. Ти си в ролята на мишката Джери и трябва да стреляш по летящите балони с пистолет играчка. Забавлявай се докато пукаш балоните с любимия ти анимационен герой Джери.
Джери Стрелец
5.00
10,2K
Джери Каскади с коли
Джери има нова спортна кола и е много щастлив, той иска да изпробва колата във всички възможни ситуации. Карайте синият мерцедес на Джери възможно най-бързо, събирайте монети за максимален резултат и се опитайте да минете всички осем нива без да блъснете новата кола на Джери.
Джери Каскади с коли
4.00
65,1K
Голямото Пътешествие 2
Голямото Пътешествие 2 разказва историята на едно младо момиче което се е изгубило в митична земя. То язди огромна пчела през гори и долини, събира монети и се опитва да избяга от големи птици които го преследват.
Голямото Пътешествие 2
5.00
3,3K
Мечката Кавгаджия
Мечката Кавгаджия е приключенска RPG игра, в която вие сте в ролята на лоша мечка кавгаджия. Говорете с различните герои в играта, събирайте различни оръжия и материали, наемайте танцьори и фенове, изпълнявайте различни задачи и развивайте героят си. Успех!
Мечката Кавгаджия
4.50
5,3K
The Final Legion
WASD - Управление
1234- премахване на член от групата
SPACEBAR - граната
Прицел и стрелба с мишката.
The Final Legion
3.00
10,3K