Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джери и Нибълс
Много добър 4
(3 гласа)

Джери и Нибълс

Джери и Нибълс е забавна игрица с любимите ни герои от филмчето Том и Джери. Храната за двете малки мишлета е свършила и те са излезли да си потърсят нещо за хапване. Целта на играта е да достигнеш до края на нивото, като се пазиш от опасностите, и преодоляваш препятствията.
Посещения: 4065 Размер на файла: 3 MB Добавено: нд 30 мар 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките (Нибълс) и WASD (Джери).
Снимка 1 от Джери и Нибълс Снимка 2 от Джери и Нибълс Снимка 3 от Джери и Нибълс Снимка 4 от Джери и Нибълс
Джери Стрелец
Джери Стрелец е забавна игра със стрелба, подходяща за най-малките ни посетители. Ти си в ролята на мишката Джери и трябва да стреляш по летящите балони с пистолет играчка. Забавлявай се докато пукаш балоните с любимия ти анимационен герой Джери.
Джери Стрелец
5.00
10,5K
Джери Каскади с коли
Джери има нова спортна кола и е много щастлив, той иска да изпробва колата във всички възможни ситуации. Карайте синият мерцедес на Джери възможно най-бързо, събирайте монети за максимален резултат и се опитайте да минете всички осем нива без да блъснете новата кола на Джери.
Джери Каскади с коли
4.20
65,4K
Том и Джери: Хеликоптер
Много забавна игра с добре познатите ни анимационни герои Том и Джери. В тази серия на играта Джери бомбардира Том от хеликоптер. Помогни на Джери да уцели коварната котка, която се крие зад разни предмети.
Том и Джери: Хеликоптер
3.67
5,8K
Портокалово приключение
Малък сладък заек и неговата най-добра приятелка Цвете събират портокали в градината, но се оказва че не са сами. В градината се мотаят и опасни чудовища, за това внимавай.
Портокалово приключение
4.00
8,5K
Отровния принц жаба
Живял някога един много щастлив принц, на брега на една река в една прекрасна гора. За съжаление реката била отровена от хората с химикали. Принца жаба се превърнал в грозна отровна жаба но неговият ум не бил отровен. За да оцелее, принца се запътил на пътешествие за да намери своя нов дом.
Отровния принц жаба
4.00
6,3K