Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гангстер и Зомбита
Отличен 4.33
(3 гласа)

Гангстер и Зомбита

Гангстер е страхотна екшън игра със зомбита. Ти си в ролята на гангстер който се опитва оцелее зомби апокалипсиса. Сражавай се със зомбита и събирай оръжия които ще ти помогнат в нелеката битка.
Посещения: 6051 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 3 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката и шпация.
1-5 смяна на оръжия.
R - презареждане.
Снимка 1 от Гангстер и Зомбита Снимка 2 от Гангстер и Зомбита Снимка 3 от Гангстер и Зомбита
Гангстер Такси - Метровил
Гангстер Такси - Метровил е новата версия на играта Гангстер Такси. В тази нова версия ти помагаш на стар приятел който е разорен. Карай старата жълта кола в Метровил и я подобрявай със парите изкарани от клиенти.
Гангстер Такси - Метровил
4.56
103,6K
Лудия Камионджия: Последно Преследване
Лудия Камионджия: Последно Преследване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си луд камионджия който се опитва да избяга от полицията и военните които го преследват. След всеки опит печелиш пари, с които да подобряваш камиона, така че всеки следващ опит ще е по-добър от предния. Успех.
Лудия Камионджия: Последно Преследване
4.00
8,5K
Мечката Кавгаджия
Мечката Кавгаджия е приключенска RPG игра, в която вие сте в ролята на лоша мечка кавгаджия. Говорете с различните герои в играта, събирайте различни оръжия и материали, наемайте танцьори и фенове, изпълнявайте различни задачи и развивайте героят си. Успех!
Мечката Кавгаджия
4.50
5,1K
Shady Acorns
Брутален екшън. Насилие срещу пенсионери в старчески дом.
Shady Acorns
4.00
16,9K
Решението 3
Решението 3 е страхотна игра за оцеляване направена от ветераните в бранша - Армор геймс. В играта се разказва за един сержант който е оцелял от Зомби инфекция, която е заразила почти всяко едно човешко същество на земята и го е превърнало в кръвожадно зомби. Твоята задача е да опазиш базите които са последните незасегнати територии.
Решението 3
4.50
5,2K