Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Шампиони 4 - Световна Купа
Отличен 4.29
(7 гласа)

Шампиони 4 - Световна Купа

Най-добрия футболен симулатор сред флаш игрите. В новата версия трябва да спечелиш 29 мача от шампионата за да спечелиш световната титла. Има много подобрения и скрити бонуси които да отключваш. Успех.
Посещения: 40208 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 3 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
X, N - пас или смяна на играч.
C, M - стрелба.
Снимка 1 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 2 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 3 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 4 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 5 от Шампиони 4 - Световна Купа
АТВ Шампиони
Нова игра с АТВ-та. Невероятни състезания по 6 различни писти, които трябва да отключиш. Нареди се на стартовата линия и карай възможно най-бързо. Скачай от скоковете и другите заигравки по пистата за максимален резултат.
АТВ Шампиони
3.00
2,6K
Футболни шампиони
Футболни шампиони е спортна игра, в която можете да тренирате футболните си умения. Изберете екипа на вашият играч и се включете в тренировките. Играта ви дава шанс да изпълнявате различни удари към противниковата врата с глава или крак.
Футболни шампиони
4.25
132,9K
КваКва Парк
КваКва Парк е забавна игра подходяща за най-малките посетители. Избери си един от двата герои и се включи в състезанието по водната пързалка. След всяко състезание можеш да подобряваш героя си. Успех.
КваКва Парк
4.50
2,2K
Линкс Лунен Състезател
През 2013 година Космическата Агенция Линкс изпрати 22 цивилни в космоса. И така започна историята на тези герои и тяхната мисия да изследват необятния космос. През 2020 година агенцията открива станция Алфа на луната. Тя се превръща в тренировъчна база на космическата агенция. Твоята цел е да се усъвършенстваш в управлението на космически машини и да станеш експерт.
Линкс Лунен Състезател
5.00
2,4K
Веломанияци
Веломанияци е състезателна игра с колела в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание печелиш награди, които можеш да използваш за да подобряваш скоростта на колелото. Пожелаваме ти успех срещу анимационните състезатели.
Веломанияци
3.50
3,2K