Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Шампиони 4 - Световна Купа
Отличен 4.29
(7 гласа)

Шампиони 4 - Световна Купа

Най-добрия футболен симулатор сред флаш игрите. В новата версия трябва да спечелиш 29 мача от шампионата за да спечелиш световната титла. Има много подобрения и скрити бонуси които да отключваш. Успех.
Посещения: 39291 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 3 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
X, N - пас или смяна на играч.
C, M - стрелба.
Снимка 1 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 2 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 3 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 4 от Шампиони 4 - Световна Купа Снимка 5 от Шампиони 4 - Световна Купа
АТВ Шампиони
Нова игра с АТВ-та. Невероятни състезания по 6 различни писти, които трябва да отключиш. Нареди се на стартовата линия и карай възможно най-бързо. Скачай от скоковете и другите заигравки по пистата за максимален резултат.
АТВ Шампиони
3.00
2,3K
Футболни шампиони
Футболни шампиони е спортна игра, в която можете да тренирате футболните си умения. Изберете екипа на вашият играч и се включете в тренировките. Играта ви дава шанс да изпълнявате различни удари към противниковата врата с глава или крак.
Футболни шампиони
4.25
132,4K
Ренегат Рейсинг
Ренегат Рейсинг е много добре направена анимационна игра с коли. Ти ще шофираш голям джип по няколко различни оффроуд писти. Със спечелените пари от състезания може да подобряваш джипа, или направо да си купиш нов. Успех.
Ренегат Рейсинг
2.50
52,5K
Велики Войни
Велики Войни е стратегическа игра с анимационна графика. В тази игра ти контролираш двама герои и бронирано превозно средство. Защитавай се от атакуващите те врагове, и качвай левели докато станеш достатъчно силен и разрушиш базата им.
Велики Войни
4.00
9K
Войната на Клонингите
Дроидите започват масирана атака срещу малкото оцелели човеци на планетата. Човешката съпротива ще се опита да спре злите роботи като хакне главните сървъри които ги управляват. Твоята цел е да проникнеш дълбоко в тила на врага и да обезвредиш сървърите които контролират роботите.
Войната на Клонингите
5.00
2,3K