Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Стоманения Джак
Много добър 4
(1 глас)

Стоманения Джак

Една побъркана вещица е отвлякла кралицата и краля, и е откраднала кралското съкровище. Честта да ги спаси се пада на Стоманения Джак. Той трябва да проследи следата и да ги намери. Премини през 50 нива изпълнени с приключения.
Посещения: 3221 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 16 апр 2014
Добави към любими
Интервал - Скок.
Повече инструкции в играта.
Стоманения Джак нови нива
Новата версия на зарибяващата игра Стоманения Джак е вече факт. Слагай средновековната си броня и импровизирания си кон и се впусни в забавата.
Стоманения Джак нови нива
4.00
2K
Марио Картинг 3D
Марио Картинг 3D забавна игра със Супер Марио и всички негови приятели. В тази игра можеш да играеш с Йоши, Луиджи, Прасковка и Марио. В началото можеш да играеш само с Луиджи, но ако печелиш състезанията ще отключиш и останалите герои. Успех.
Марио Картинг 3D
3.00
7,5K
Ben10 Ultimate Motor
Бен 10 се завръща, за да участва в зрелищно офроад състезание. Помогнете му да мине безопасно през всички писти.
Ben10 Ultimate Motor
3.00
30,7K
Бягството на Динозавъра
Втората версия на ретро-играта Бягството на Динозавъра е вече и при нас. Новата версия се казва: Планетата Д. Промени цвета на шапката на динозавърчето и се впусни е лудо препускане за оцеляване.
Бягството на Динозавъра
5.00
2,8K
Марио в Египет
СУпер Марио е открил древен булет бластер докато разлгжедал пирамидите в Египет. Откриването на този древен предмет естесвено не води до нищо хубаво и Марио си е докарал неприятности. Той ще има нужда от твоята помощ за да избяга от огромините куршуми и да сложи край на проклятието което го преследва.
Марио в Египет
4.10
4,2K