Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Стоманения Джак
Много добър 4
(1 глас)

Стоманения Джак

Една побъркана вещица е отвлякла кралицата и краля, и е откраднала кралското съкровище. Честта да ги спаси се пада на Стоманения Джак. Той трябва да проследи следата и да ги намери. Премини през 50 нива изпълнени с приключения.
Посещения: 3406 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 16 апр 2014
Добави към любими
Интервал - Скок.
Повече инструкции в играта.
Стоманения Джак нови нива
Новата версия на зарибяващата игра Стоманения Джак е вече факт. Слагай средновековната си броня и импровизирания си кон и се впусни в забавата.
Стоманения Джак нови нива
4.00
2,1K
Голямото Бързане на Костенурката
Голямото Бързане на Костенурката (Turtle Mega Rush) е игра с бягане и много подобрения на вашият герой. В тази игра, вие сте в ролята на малка зелена костенурка, която е избягала от тенджерата с горещата вода, точно преди да бъде сготвена. Бягайте и скачайте с всичка сила опитвайки се да избягате от кухнята. След всеки опит за бягство, можете да използвате събраните пари, за да закупите оборудване, което ще ви помогне да избягате. Успех!
Голямото Бързане на Костенурката
3.00
2,2K
Червената Шапчица
Червената Шапчица е страхотна аркадна игра вдъхновена е приказката за Червената Шапчица. Ти си в ролята на малката червена шапчица и трябва да и помогнеш да занесе лакомства на баба си, която живее в гората. Избягвай капаните на лошия вълк и стигни безопасно до края на всяко ниво.
Червената Шапчица
3.75
8,3K
Бен 10 Дрифт 2
Любимия ти анимационен герой Бен 10 има чисто нова спортна кола и иска да я изпробва. Карайте нова кола по пет различни писти и правете различни тестове на колата.
Бен 10 Дрифт 2
5.00
31,9K
Hungry hyenas
Избягайте от гладните хиени. На всяко следващо ниво бягството става все по-трудно.
Hungry hyenas
3.00
13,5K