Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Стоманения Джак
Много добър 4
(1 глас)

Стоманения Джак

Една побъркана вещица е отвлякла кралицата и краля, и е откраднала кралското съкровище. Честта да ги спаси се пада на Стоманения Джак. Той трябва да проследи следата и да ги намери. Премини през 50 нива изпълнени с приключения.
Посещения: 3502 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 16 апр 2014
Добави към любими
Интервал - Скок.
Повече инструкции в играта.
Стоманения Джак нови нива
Новата версия на зарибяващата игра Стоманения Джак е вече факт. Слагай средновековната си броня и импровизирания си кон и се впусни в забавата.
Стоманения Джак нови нива
4.00
2,2K
Покемон Защита 2
Няколко диви покемони са атакували лабораторията на професор Оук. Аш трябва да защити лабораторията като използва своите собствени покемони. Защитавай базата като използваш различни видове покемони с които да се противопоставиш за лошите. Играта е типична защита.
Покемон Защита 2
4.00
3,3K
Соник Кабуум
Соник отново е в света на Супер Марио, със своята супер ракета. Той ще трябва да елиминира всички чудовища за да може Супер Марио да се завърне на спокойствие. Помогни на Соник да се прицелва точно и да обстрелва чудовищата преди да е свършило времето.
Соник Кабуум
5.00
4,8K
Sponge Bob Get Gold
Помогнете на гъбата Боб да събере възможно най-много злато, преди да е изтекло определеното време.
Sponge Bob Get Gold
2.33
21,5K
Спонджбоб Война
Спонджбоб Война е аркадна игра в която трябва да помогнете на вашия любим анимационен герой Спонджбоб да изтрепе всички врагове и да защити замъка си.
Спонджбоб Война
3.00
4,5K