Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мото Фест 5
Отличен 4.33
(3 гласа)

Мото Фест 5

Петата версия на играта Мото Фест е вече факт. Новата версия предлага 20 нови нива, пълни с различни предизвикателства с които трябва да се справиш. Имаш на разположение много подобрения, които ще ти помогнат да се справиш по-добре с препятствията.
Посещения: 8952 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 22 апр 2014
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Q - турбо.
Мото фест 2 - Пустинята
Карайте кросов мотор по трудни терени в пустинята. Изпълнявайте сложни и зрелищни трикове и се опитайте да стигнете до финала без да разбиете каската си или мотора. Играта предлага 3 нови нива които може да играете на 3 различни трудности. Успех.
Мото фест 2 - Пустинята
3.00
38K
Мото Шампион
Мото Шампион е страхотна състезателна игра с мотори направена от ветераните в бранша Miniclip. Избери си отбор и се включи в надпреварата. Карай мотора си с бясна скорост, като се опиташ да я подържаш през цялото състезание. Печели всички състезания, и с напредването в играта ще отключваш все по-мощни машини.
Мото Шампион
4.14
10,5K
Мото Рейсинг 2014
Мото Рейсинг 2014 е триизмерна състезателна игра направена за Unity Player. Играта предлага реалистична графика и страхотни писти. В началото на играта разполагаш само с един мотор но с напредването през нивата ще отключиш още. Успех.
Мото Рейсинг 2014
3.00
2,8K
Мото Съперници
Мото Съперници е страхотна мотокрос игра с много добра физика и приятна графика. Запали двигателя и се пусни по пистата. Целта ти е да достигнеш до финала възможно най-бързо. Изпълнявай трикове за да напълниш турбото си. Бъди внимателен защото има много препятствия по пътя до финиша. Успех.
Мото Съперници
3.25
11,2K
Мото Трикове 3D
Мото Трикове 3D e игра с кросови мотори направена за Unity Player. Карай мотора си по 4 различни писти, всяка с шест различни нива. Карай мотора си възможно най-бързо и изпълнявай трикове във въздуха за повече точки. Успех.
Мото Трикове 3D
4.38
22,8K