Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Силния Рицар
Много добър 4
(2 гласа)

Силния Рицар

Силния Рицар е много добре направена игра в която ти си смел рицар който се сражава с Тъмния Орден. Използвай меча и уменията си за да разгромиш чудовищата които те атакуват от всички страни. Събирай златни монети за да подобряваш оръжията и уменията си. Успех.
Посещения: 6950 Размер на файла: 17 MB Добавено: ср 23 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
J - атака.
K,L - използвай умения.
Заслужава да умре
Купувай различни видове коли и ги подобрявай, докато успееш да прекосиш пустинята, пълна с орди от зомбита и да достигнеш хеликоптера, който е единственото ти спасение от зомби-кошмара. Трябва да прекосиш около километър, за да стигнеш до хеликоптера. След всеки опит да стигнеш хеликоптера, печелиш пари, в зависимост от изминатото разстояние и с тези пари можеш да подобряваш колата си или да си купиш нова.
Заслужава да умре
3.33
104K
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,9K
Penguinz
Стреляйте по атакуващите ви пингвини и събирайте муниции и аптечки. След всяко ниво можете да купувате нови оръжия и подобрения.
Penguinz
4.00
10,2K
Освободи Фред
Освободи Фред (Free Fred) е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта разказва една история за едно пораснало момче, което е имало приятел делфин от детството си. Делфина е бил отвлечен от лошите когато ти си бил още малък. Вече си пораснал и може да спасиш стария си приятел. Успех.
Освободи Фред
5.00
6K
Зомби Ловци Онлайн
Зомби Ловци Онлайн (Zombie Hunters Online) е мрежова игра. Това означава че играеш с много други истински хора в реално време. Целта е простичка - изтребвайте колкото се може повече зомбита. С напредването на играта ще можеш да се въоръжиш с по-мощно оръжие.
Зомби Ловци Онлайн
4.75
3,1K