Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Силния Рицар
Много добър 4
(2 гласа)

Силния Рицар

Силния Рицар е много добре направена игра в която ти си смел рицар който се сражава с Тъмния Орден. Използвай меча и уменията си за да разгромиш чудовищата които те атакуват от всички страни. Събирай златни монети за да подобряваш оръжията и уменията си. Успех.
Посещения: 6742 Размер на файла: 17 MB Добавено: ср 23 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
J - атака.
K,L - използвай умения.
The Hulk Car Demolition
Помогнете на Хълк да разбие всички коли на нивото за минимално време.
The Hulk Car Demolition
4.50
44,8K
Оффроуд Войни
Оффроуд Войни е екшън игра с коли, в която ти управляваш тежко въоръжен и брониран джип в опустошени градове. Навсякъде дебнат и вражески единици, като кули и много други препятствия с които трябва да се справиш с помощта на своето бордово оръдие. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за подобрения по машината.
Оффроуд Войни
4.00
5,1K
Blade Striker
Интересна флаш игра в която управлявате хеликоптер. Изпълнявате различни мисии и със събраните пари купувате нови по-мощни оръжия за вашия хеликоптер.
Blade Striker
3.00
42,1K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6K
Супер Танк
Целта ти в Супер Танк е да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения на Танка за да може всеки опит да е по-добър от предишния. Крайната ти цел е да разбиеш всички врагове и да проникнеш дълбоко в тяхната територия. След всеки опит подобрявай танка си. Успех.
Супер Танк
3.33
5,7K