Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Силния Рицар
Много добър 4
(2 гласа)

Силния Рицар

Силния Рицар е много добре направена игра в която ти си смел рицар който се сражава с Тъмния Орден. Използвай меча и уменията си за да разгромиш чудовищата които те атакуват от всички страни. Събирай златни монети за да подобряваш оръжията и уменията си. Успех.
Посещения: 6900 Размер на файла: 17 MB Добавено: ср 23 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
J - атака.
K,L - използвай умения.
Motocross Challenge
Motocross Challenge е забавна игра с мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Състезавай се срещу компютъра и печели пари и точки с които ще отключиш нови нива и нови машини с които ще можеш да се състезаваш.
Motocross Challenge
3.89
5,6K
Сектор Beta
Сектор Бета е игра за оцеляване със зомбита и мистериозни лабиринти. Защитавай се от вълните враждебно настроени зомбита и подобрявай оръжията си след всяка вълна.
Сектор Beta
4.00
6K
Батман - Революция
Извънземните нападат изненадващо Готъм Сити.! Трябва да помогнеш на Батман да си проправи път през вълните от врагове и да унищожиш господаря им.
Батман - Революция
4.00
56,8K
Cave Quest
Cave Quest e приключенска игра в която ти се събуждаш на непознато място с ужасно главоболие. Мястото прилича на ужасно подземие изпълнено с адски твари. Намери пътя към свободата като се сражаваш с лошите създания. Успех.
Cave Quest
4.67
2,9K
Naruto RPG 2
Бийте се срещу враговете си от Натуро вселената. Подобрявайте героя си след всяка битка.
Naruto RPG 2
3.00
20,9K