Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Силния Рицар
Много добър 4
(2 гласа)

Силния Рицар

Силния Рицар е много добре направена игра в която ти си смел рицар който се сражава с Тъмния Орден. Използвай меча и уменията си за да разгромиш чудовищата които те атакуват от всички страни. Събирай златни монети за да подобряваш оръжията и уменията си. Успех.
Посещения: 6675 Размер на файла: 17 MB Добавено: ср 23 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
J - атака.
K,L - използвай умения.
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Освен да се състезаваш, трябва и да обстрелваш съперниците си със всевъзможни оръжия. Карай колкото можеш по-бързо и се опитай да разрушиш останалите автомобили.
Оффроуд Ярост
5.00
13,3K
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
Играта 13 Дни след Катастрофата: Оцеляване разказва една история за млад мъж който е успял да оцелее 13 дни след като зомбитата са нападнали града му, и са инфектирали всички жители. Опитай се да оцелееш възможно най-дълго, като се сражаваш с хилядите зомбита. Успех.
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
5.00
6,9K
Kings Rush
Kings Rush е страхотна игра с екшън елементи. Ти си в ролята на крал, чието кралство е било разрушено и той се опитва да се спаси с бягство. За целта си е приготвил таран с който да преминава през сгради и да размазва враговете си. След всеки опит можеш да похарчих спечелените пари за подобрения.
Kings Rush
4.60
4,3K
Sift Heads - покушението
Точно така, нова игра от серията Sift Heads. Новата версия е Sift Heads - покушението. Доста яка игра, с много напрежение, и готина графика в която трябва да изпълняваш различни мисии. Успех в новата версия.
Sift Heads - покушението
4.00
16,2K
Вълшебните Ботушки
Вълшебните Ботушки е много добре направена игра в която ти си в ролята на смел рицар. Любовта на живота му е отвлечена от зъл дракон и я държи заключена във висока кула. Смелия рицар тръгнал на поход да спаси принцесата, и по пътя си помогнал на стара вещица която била нападната от вълци. За награда тя го дарила с вълшебни ботушки с които той да се покатери по кулата и да спаси принцесата.
Вълшебните Ботушки
5.00
3,7K