Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Футболна Супер Звезда
Отличен 5
(2 гласа)

Футболна Супер Звезда

Страхотна триизмерна игра за любителите на футбола. Играта изисква инсталиран Unity Player. Играе се с измислени анимационни герои, което прави играта още по-забавна. Избери си любим отбор и се впусни в надпреварата. Успех.
Посещения: 5005 Добавено: чт 24 апр 2014
Добави към любими
Бягай със стрелките.
Z - стрелба.
X - подаване.
Снимка 1 от Футболна Супер Звезда Снимка 2 от Футболна Супер Звезда Снимка 3 от Футболна Супер Звезда Снимка 4 от Футболна Супер Звезда
Футболна Физика
Футболна Физика е доста необичайна и в същото време забавна игра. Играта е микс между класически волейбол и футбол. Може да играеш сам или с приятел на един компютър. Успех.
Футболна Физика
3.83
4,3K
Футболна Звезда
Футболна звезда е нова спортна игра в която се упражняваш да изпълняваш наказателни удари - дузпи. Ритай топката в правилната посока и задавай фалц, за да отбележиш.
Футболна Звезда
3.50
61,7K
Bubbles
Целта е да взривите всички топчета като съберете по 3 или повече.
Bubbles
3.86
125,1K
Диги
Забавна малка флаш игричка за свободното време. Сладурския малък миньор Диги ще се опита да прокопае тунел до центъра на земята. Помогни му с тази трудна задача и събирайте ценни метали по време на пътуването. Използвай ги за да подобряваш земекопната си машина.
Диги
5.00
3K
Готъм Сити: Пълна Газ
Готъм Сити: Пълна Газ е страхотна състезателна игра с коли. Действието се развива в Готъм Сити, а главния герой е Батман и неговия Батмобил. Играта е изисква инсталиран Unity Player. Състезанията се провеждат на 9 различни писти. Избери си писта по която да се състезаваш и нека забавата да започне.
Готъм Сити: Пълна Газ
4.00
33,8K