Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Футболна Супер Звезда
Отличен 5
(2 гласа)

Футболна Супер Звезда

Страхотна триизмерна игра за любителите на футбола. Играта изисква инсталиран Unity Player. Играе се с измислени анимационни герои, което прави играта още по-забавна. Избери си любим отбор и се впусни в надпреварата. Успех.
Посещения: 4923 Добавено: чт 24 апр 2014
Добави към любими
Бягай със стрелките.
Z - стрелба.
X - подаване.
Снимка 1 от Футболна Супер Звезда Снимка 2 от Футболна Супер Звезда Снимка 3 от Футболна Супер Звезда Снимка 4 от Футболна Супер Звезда
Футболна Физика
Футболна Физика е доста необичайна и в същото време забавна игра. Играта е микс между класически волейбол и футбол. Може да играеш сам или с приятел на един компютър. Успех.
Футболна Физика
3.83
4,3K
Футболна Звезда
Футболна звезда е нова спортна игра в която се упражняваш да изпълняваш наказателни удари - дузпи. Ритай топката в правилната посока и задавай фалц, за да отбележиш.
Футболна Звезда
3.50
61,7K
Централен Нападател
Централен Нападател е футболна онлайн мрежова игра, в която можеш да играеш с приятели или с компютърно управлявани играчи. Играта предлага страхотна триизмерна графика гарнирана със сложен, но зарибяващ геймплей. Всички мачове се играят срещу реални хора от целия свят. Играта е доста сложна и има много опции които трябва да разгледате преди да навлезете в същината на играта. Успех.
Централен Нападател
4.17
46,2K
Elastic soccer
Играйте футбол на мини игрище с футболисти на пружини.
Elastic soccer
3.00
19,6K
Грабълс
Грабълс е относително лесна платформена игра, направена за Unity 3D player. Придвижването през нивата става като се закачаш по стените на тунелите и се издърпваш напред. Преодолявай различни препятствия и се пази от враговете и капаните. Успех.
Грабълс
3.50
3,5K