Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пътуване с Танк
Среден 2
(3 гласа)

Пътуване с Танк

Подкарай танка си през 20 трудни нива изпълнени с опасности. Събирай звездите и стреляй по роботите които се крият в руините, преди да успеят да те унищожат/ На края на всяко ниво можеш да използваш точките които си събрал за подобрения по танка. Успех.
Посещения: 4668 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 28 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Пътуване с Танк Снимка 2 от Пътуване с Танк Снимка 3 от Пътуване с Танк Снимка 4 от Пътуване с Танк Снимка 5 от Пътуване с Танк
Пътуване в гората Чероки
Пътуване в гората Чероки (Trip to Cherokee Forest), е увлекателна игра в която ти помагаш на героя Хенри Скот, фотограф на дивата природа, който току що се е завърнал от фото-лов от гората Чероки.
Пътуване в гората Чероки
4.00
9,6K
Пътуване в Мапамонд
В тази игра управлявате стара Лада в околосветско пътешествие. Първото ниво е в Египет, където събирате златни бонуси, и блъскате мумиите които ви се изпречват на пътя.
Пътуване в Мапамонд
4.50
60,7K
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,6K
Madness - The Stand
Защитавайте се от атакуващите ви войници. Останете жив възможно най-дълго.
Madness - The Stand
3.00
10,2K
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
Играта 13 Дни след Катастрофата: Оцеляване разказва една история за млад мъж който е успял да оцелее 13 дни след като зомбитата са нападнали града му, и са инфектирали всички жители. Опитай се да оцелееш възможно най-дълго, като се сражаваш с хилядите зомбита. Успех.
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
5.00
7K