Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пътуване с Танк
Добър 2.4
(5 гласа)

Пътуване с Танк

Подкарай танка си през 20 трудни нива изпълнени с опасности. Събирай звездите и стреляй по роботите които се крият в руините, преди да успеят да те унищожат/ На края на всяко ниво можеш да използваш точките които си събрал за подобрения по танка. Успех.
Посещения: 4803 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 28 апр 2014
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Пътуване с Танк Снимка 2 от Пътуване с Танк Снимка 3 от Пътуване с Танк Снимка 4 от Пътуване с Танк Снимка 5 от Пътуване с Танк
Пътуване в гората Чероки
Пътуване в гората Чероки (Trip to Cherokee Forest), е увлекателна игра в която ти помагаш на героя Хенри Скот, фотограф на дивата природа, който току що се е завърнал от фото-лов от гората Чероки.
Пътуване в гората Чероки
4.00
9,7K
Пътуване в Мапамонд
В тази игра управлявате стара Лада в околосветско пътешествие. Първото ниво е в Египет, където събирате златни бонуси, и блъскате мумиите които ви се изпречват на пътя.
Пътуване в Мапамонд
4.50
60,7K
Човек на Луната
Един топъл слънчев ден човек кацнал на луната. Извънземните се надпреварват кой да го залови първи и да го сложи в клетка. Събирай бонуси като щитове и оръжия и се опитай да хванеш човека преди другите извънземни. Забавлявай се докато преследваш бедния човечец в бял костюм.
Човек на Луната
5.00
3,8K
Panda Rampage
В тази игра вие сте разгневена панда, която се храни с хора, и храната която са донесли за пикник излета си.
Panda Rampage
5.00
19,4K
Хобо 7: Рай
Седмата и последната версия от серията на епичната игра Хобо. След като Хобо победи Сатаната в шеста версия, той се озовава в Рая. Само че се оказва че Ангелите и другите праведни души не са много приятелски настроени. Хобо ще трябва да измине дълъг път, докато накрая се срещне с Бог.
Хобо 7: Рай
4.50
9,3K