Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Спайдърмен Приключение
Отличен 4.4
(10 гласа)

Спайдърмен Приключение

Спайдърмен Приключение е страхотна триизмерна игра със любимия ни екшън герой Спайдърмен. Целта ти в тази игра е да се носиш между сградите на големия град и да събираш бонуси. Търси най-вече течността за паяжина, която ще ти позволи да изминеш по-голямо разстояние.
Посещения: 8825 Размер на файла: 23 MB Добавено: пн 28 апр 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Спайдърмен Приключение Снимка 2 от Спайдърмен Приключение Снимка 3 от Спайдърмен Приключение Снимка 4 от Спайдърмен Приключение Снимка 5 от Спайдърмен Приключение
Спайдърмен Състезател
Спайдърмен се изправя срещу неговите вечни съперници - Отровния човек и Пясъчния човек. Те ще се надпреварват в състезание с мотори. Помогни на Спайди да победи.
Спайдърмен Състезател
4.25
18,5K
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
Спайдърмен Моторист е нова игра с любимия ни герой - човека паяк. Неговият приятел Харви е бил отровен и има нужда от серум-противоотрова. Помогни на приятеля си да се излекува от отровата.
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
4.00
31,6K
Спайдърмен срещу Гущера
Гущера е намерил начин да се клонира и ти си единствения който може да го спре. Движи се в триизмерна градска среда, където трябва да откриеш всички клонинги на Гущера и да оплетеш в мрежите си.
Спайдърмен срещу Гущера
3.00
7,6K
Спайдърмен състезание с Мотори
Спайдърмен се състезава срещу други супер-герои познати ни от анимационните филмчета. Победи всички опоненти в надпреварата, и докажи че Спайди е най-добрия моторист в анимационния свят. Успех.
Спайдърмен състезание с Мотори
4.00
10,9K
Спайдърмен Моторист
Спайдърмен има нов мотор и е решил да излезе и да го пробва. Карай мотора си възможно най-бързо и събирай жълти паяци за по висок резултат. Опитай се да завършиш всички нива без да разбиеш новия си мотор. Успех.
Спайдърмен Моторист
5.00
3K