Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Скейтър
Среден 2
(2 гласа)

Скейтър

Скейтър е спортна игра направена за Unity player. В тази игра ти си в ролята на младо момче което кара скейта си по улиците на града. Карай възможно най-бързо, събирай бонуси, скачай от рампите и прави трикове. Пази се от градския трафик и бъди внимателен.
Посещения: 10863 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 29 апр 2014
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
Шпация - скок.
Екстремен Скейтър
Екстремен скейтър е много яка спортна игра със скейт. Взимай дъската и излез на улицата. Спускай се по наклонените улици и се опитай да събереш колкото можеш повече монети. Прави и сложни трикове докато летиш по пистата. Успех.
Екстремен Скейтър
4.00
14,4K
Cantrip
Cantrip е приключенска игра с много добре направена чернобяла 3Д графика. Играта разказва история подобна на класическата приказка на братя Грим за Хензел и Гретел, които са се изгубили сами в гората. В Cantrip гладните децата са принудени да събират консервени кутии и да ги предават на вторични суровини, за да не гладуват. Събирайки кутии, децата се губят в стара морга за коли, където зла вещица отвлича малкото момиче. Вашата цел в играта е да помогнете на момченцето да намери и спаси сестра си. Успех!
Cantrip
5.00
3K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна игра направена за Unity Player. Сара е заключена в огромен затвор - лабиринт и има нужда от помощта ти за да избяга. Помогни и да намери изхода от всяко ниво, и така докато успее да се измъкне от затвора.
Бягството на Сара
4.50
5,4K
Улично Рали
В играта улично рали ти си участник в нелегални гонки, които се провеждат по улиците на града. Избери си кола и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш колата или да си купиш по-добра.
Улично Рали
3.00
15,3K
Сноуборд Плъзгане
Зимата се задава и пистите отново ще побелеят. Готов ли си за снежни приключения? Взимай дъската и да отиваме към пистите. В тази игра трябва да правиш трикове и да събираш бонусите по пистата. Успех.
Сноуборд Плъзгане
5.00
6,9K