Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Рексона Х състезание
Отличен 4.5
(2 гласа)

Рексона Х състезание

В играта Рексона Х състезание участваш в надпревара с колички за пазаруване. Играта предлага 3 различни пазарски колички с които можеш да участваш в състезанието. Избери си любимата и се опитай да победиш останалите участници. Успех.
Посещения: 7460 Размер на файла: 20 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Снимка 1 от Рексона Х състезание Снимка 2 от Рексона Х състезание Снимка 3 от Рексона Х състезание Снимка 4 от Рексона Х състезание Снимка 5 от Рексона Х състезание
Достигни целта
Много добро рали. Финиширайте първи за да минете на следващата писта.
Достигни целта
3.00
20,3K
Екстремно Рали: Тренировка
Екстремно Рали: Тренировка е зарибяваща триизмерна игра, в която ти шофираш малка кола-играчка. Пистата е пълна с рампи и скокове. Включи количката и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали: Тренировка
3.80
12,5K
3D Състезание с мотори
Участвайте в състезание с мотори и се надпреварвайте с трима съперници. Финиширайте първи, за да отключите следващата писта. Внимавайте с дърветата по завоите, на моменти изглеждат все едно са на пътя, но като ги приближите се отместват.
3D Състезание с мотори
4.00
40,6K
Време за Торнадо
Време за Торнадо е красива триизмерна игра с мощна графика. Ти си едно ядосано торнадо и целта ти е да взривиш колкото се може повече сгради. Успех.
Време за Торнадо
5.00
3K
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,8K