Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Рексона Х състезание
Отличен 4.5
(2 гласа)

Рексона Х състезание

В играта Рексона Х състезание участваш в надпревара с колички за пазаруване. Играта предлага 3 различни пазарски колички с които можеш да участваш в състезанието. Избери си любимата и се опитай да победиш останалите участници. Успех.
Посещения: 7365 Размер на файла: 20 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Снимка 1 от Рексона Х състезание Снимка 2 от Рексона Х състезание Снимка 3 от Рексона Х състезание Снимка 4 от Рексона Х състезание Снимка 5 от Рексона Х състезание
Рали 1
Рали 1 е състезателна игра с коли в която се състезаваш срещу други рейсъри. Избери си шофьор и се впусни в надпреварата. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за подобрения по колата.
Рали 1
3.50
25,9K
Давай Зомби
Много яка състезателна игра в която се състезаваш срещу зомбита. Може да караш всевъзможни машини като коли, мотори, камиони и дори огромни автобуси. Трябва да спечелиш състезанието за да отключиш следващата писта.
Давай Зомби
3.00
8,1K
Футболна Супер Звезда
Страхотна триизмерна игра за любителите на футбола. Играта изисква инсталиран Unity Player. Играе се с измислени анимационни герои, което прави играта още по-забавна. Избери си любим отбор и се впусни в надпреварата. Успех.
Футболна Супер Звезда
5.00
4,9K
3D Рали Експедиция
3D Рали Експедиция е супер състезателна игра с коли. Състезавай се срещу други рейсъри и карай бясно по трудните писти. Печели състезанията за да отключваш следващите писти.
3D Рали Експедиция
5.00
57,9K
Улично отмъщение
Игрите от тази серия винаги са изпълнени с насилие. Карай тежковъоръжената си кола по магистралата и избивай опонентите си. Подобрявай оръжията си и оцелявай по-дълго през нивата. Бъди готов да сервираш своето улично отмъщение.
Улично отмъщение
4.00
28,3K