Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 2811 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
Metal Tank
Управлявайте тежко брониран танк и стреляйте по атакуващите ви самолети и танкове. На карая на всяко ниво има огромен танк бос.
Metal Tank
3.00
10,5K
Защитника на Галактиката
Защитника на Галактиката е епичен аркаден шутър. Играта предлага 20 нива, 3 различни нива на трудност, много различни противници, подобрения и чист екшън. Забавлявай се докато спасяваш галактиката.
Защитника на Галактиката
5.00
3,4K
Бягство от Затвора
Бягство от Затвора е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да избягаш от затвора с реактивна раница. Бягай колкото можеш по-бързи, след това скочи и отлети с реактивната си раница. След всеки опит може да подобряваш екипировката си.
Бягство от Затвора
4.50
11,7K
Тоалетна - Ракета
Много забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние със своята ракета - тоалетна. След всеки полет можеш да използваш спечелените точки за да подобряваш тоалетната и да постигаш по-добри резултати.
Тоалетна - Ракета
4.33
11,6K
Thing Thing Arena 3
Целта ти в тази игра е да убиеш възможно най-много врагове. В зависимост по какъв начин убиваш враговете си, получаваш и различен брой точки.
Thing Thing Arena 3
3.00
18,3K