Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 3298 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
R.O.B.O.T
В тази игра вие сте военен робот, който трябва да защити територията си от вражески нешествия. След всяка вълна оборудвате робота си с по-добри оръжия, вериги и много други които ще улеснят играта ви.
R.O.B.O.T
3.00
27K
GUNROX - градът на зомбитата
Стреляйте по зомбитата за да защитавате базата си. Печелете пари за нови оръжия и научните изследвания, които ще ви помогнат в борбата срещу зомбитата.
GUNROX - градът на зомбитата
3.00
11,3K
Зомбита в сянката 2
Екшън игра с зомбита, в която ви спускат с хеликоптер в центъра на град превзет от зомбитата. Вашата цел е да изчистите града от заразата и да останете живи.
Зомбита в сянката 2
3.00
6,3K
Извънземна Анархия
Сражавай се с многобройната човешка армия в тази луда игра. Този път ти си в ролята на извънземното и се опитваш да устоиш на атаките на хората. Събирай бонусите които пускат умиращите войници и подсилвай стената си. Подобрявай и героя си за да ти е по-лесно срещу армията на човеците.
Извънземна Анархия
3.00
4,8K
Снежни Състезания
В тази забавна зимна игра ти управляваш сноумобил по заснежените планински върхове. Събирай звездичките и прави предни и задни салта за да натрупаш повече точки. Успех.
Снежни Състезания
3.00
2,7K