Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 2706 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
Трудно Решение
Трудно решение е игра със стрелба от известното студио за игри Armorgames.com. В тази игра трябва да се сражаваш с орди от зомбита които са окупирали града ти. Събирай пари и подобрявай оръжията си.
Трудно Решение
3.00
9,7K
Underwater Tower Defense
Подводна защитна игра, в която строите кули и подводници за отбрана от морските обитатели.
Underwater Tower Defense
3.00
13,8K
Мистър Ярост
Странствай през бездната и мрака на Недър света и унищожавай гневните пръчки с гневните си сили. Ти си мистър Стиксън, боец който е открил мощна напитка наречена Серум на Яростта. Серума увеличава бойната му сила и му позволява да се сражава срещу много врагове.
Мистър Ярост
3.00
5,9K
Смъртоносно Пътуване
Смъртоносно Пътуване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на известен ловец на глави. Преследвай престъпници с рокерския си мотор, събирай монети, гориво и други бонуси. След всяко състезание може да използваш парите които си изкарал за да подобряваш мотора и оръжията си.
Смъртоносно Пътуване
3.00
5,2K
VR Defender
Много добра и трудна защитна игра
VR Defender
3.00
6,1K