Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 3086 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
Зомбиеста
Генерал Лектус искал да управлява света, като за целта е събрал цяла армия от генетично създадени войници. Генералът е наел учени които да разработят специален серум който да подобри човекшкото тяло, но за жалост ги е пришпорил, и серума се оказал опасен. Твоята сестра е една учените работили в екипа на Генерал Лектус, но сега е изчезнала. Трябва да я намериш и да я спасиш, защото тя е ключа към спасенито. Успех с намирането на сестра и спасяването на света от зомбираните войници.
Зомбиеста
4.50
6,4K
Dusk Till Dawn Racing
Dusk Till Dawn Racing е състезателна игра в която си се състезавал срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Състезавай се с най-бързите коли по най-трудното писти в света. Печели пари за да отключваш нови автомобили. Успех.
Dusk Till Dawn Racing
3.70
20,5K
Atomic Gringo
Atomic Gringo е забавна игра в която се биеш с пияни мексиканци в бар. Не им позволявай да те достигнат и ги нокаутирай навреме. Успех.
Atomic Gringo
3.50
2,5K
Максимална сила
Максимална сила е страхотна екшън игра в която можеш да избереш с мъжки или женски герой. Избери си герой и се впусни в екшъна. Троши варели за да намираш храна и да се презареждаш с енергия. Там също ще намираш и оръжия които ще увеличат щетите които ще нанасяш.
Максимална сила
5.00
7,5K
Човек на Луната
Един топъл слънчев ден човек кацнал на луната. Извънземните се надпреварват кой да го залови първи и да го сложи в клетка. Събирай бонуси като щитове и оръжия и се опитай да хванеш човека преди другите извънземни. Забавлявай се докато преследваш бедния човечец в бял костюм.
Човек на Луната
5.00
3,1K