Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 3995 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
Моторни войни 2
Втората версия на страхотната мултиплейър екшън игра с коли Моторни войни е тук. Също като предната версия и тази игра е направена с Unity технология и предлага страхотни реалистична 3D графика. Изберете своята кола и влезте в арената, на която ще се сблъскате с истински играчи от цял свят. След всеки сблъсък на арената можете да подобрите колата си в гаража или да закупите нова по добре въоръжена и по-мощна машина.
Моторни войни 2
3.00
10,8K
Intruder: Combat Training 2x
Intruder: Combat Training 2x е динамичен шутър в който се гърмиш с играчи от цял свят, или изпълняваш различни мисии срещи компютъра. Вади оръжията и сражавай като за последно. Успех.
Intruder: Combat Training 2x
3.50
5,3K
Мъртвите са Полудели
Мъртвите са Полудели е игра за оцеляване със зомбита, в която ти си хванат в капан по средата на пустинята с разваления си кемпер. Защитавай се от безкрайните атаки на зомбитата като същевременно се опиташ да поправиш камиона си. Подобрявай уменията и оръжията си, за да оцелееш по-дълго. Успех.
Мъртвите са Полудели
3.00
4,1K
Небесни Вълци
Небесни Вълци е страхотна екшън игра в която ти си пилот на космически кораб. Настани се удобно в кабината, избери си управление (клавиатура или мишка) и се впусни в екшъна. Стреляй по всеки вражески кораб който забележиш и събирай бонусите които падат от свалените самолети. Със събраните диаманти може да подобряваш кораба си.
Небесни Вълци
3.00
5,3K
Furious Tank
Управлявайте танк и изпълнявайте военни мисии, със спечелените пари можете да купувате по-добри оръжия за танка.
Furious Tank
5.00
11,7K