Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Парния Пират
Отличен 4.33
(3 гласа)

Парния Пират

Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Посещения: 2675 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 30 апр 2014
Добави към любими
Движи се със стрелките.
А - меле атака.
S - атака от разстояние
D - Строй/Подобрявай кули
Raze 2
Втора версия на екшън играта Raze 2 е вече тук. Raze 2 предлага два мода на игра - бърз мач или кампания. По време на кампанията имаш и съюзник който ще ти помага през нивата. Събирай амуниции и оръжия, сражавай се с лошите които ти се изпречват на пътя, и решавай пъзели. След всяка мисия може да подобряваш оръжията си и вониците си.
Raze 2
5.00
37,9K
Епична война
Новата, пета версия на супер успешната игра "Епични войни" е вече тук. Новата версия предлага 3 различни героя, всеки със уникална история. Новата игра също предлага много нови бойни единици, умения и аксесоари.
Епична война
4.00
15,5K
Primal Defence
Помогнете на индианеца да опази селищото си.
Primal Defence
5.00
8,7K
Огън и Мощ
В тази екшън игра ти си в ролята на голям лилав дракон който тероризира средновеквни селища. Доминирай небесата и нека вали разруха и огън върху враговете ти отдолу. Пази се от стрелите с които те замерят човеците и подобрявай уменията си след всяко ниво. Успех.
Огън и Мощ
4.00
3,9K
Robo Kill
Много интересна игра, в която управлявате робот и можете да го екипирате с най-различни оръжия. Нивата са разделени на стаи, които трябва да "почиствате". Успех!
Robo Kill
4.00
9,3K