Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Умението да Паркираш
Отличен 4.33
(3 гласа)

Умението да Паркираш

Мислиш си че си добър в паркирането на коли? Ако е така, тогава изпробвай уменията си в тази забавна игра. Побързай да паркираш на празното място защото и други са се прицелили в него.
Посещения: 8401 Размер на файла: 4 MB Добавено: сб 3 май 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Умението да Паркираш Снимка 2 от Умението да Паркираш Снимка 3 от Умението да Паркираш Снимка 4 от Умението да Паркираш Снимка 5 от Умението да Паркираш
youtube/BroSuLRzKlo
Dune Buggy
Карайте бъги по пясъчни дюни и събирайте звезди, избягвайте черепите и внимавайте да не се преобърнете.
Dune Buggy
3.00
48,5K
Sim Taxi 2
В тази игра имате възможността да бъдете на мястото на таксиметров шофьор. Качвайте пътници, карайте ги до нужното място и печелете пари, не забравяйте да минавате през бензиностанцията.
Sim Taxi 2
3.00
61K
Сладка Надпревара
Сладка Надпревара е анимационна игра с невероятна триизмерна графика. Играта е вдъхновена от култовия филм на Дисни Ралф Разбивача. В тази игра може да караш най-различни колички направени от бонбони. Състезавай се срещу другите компютърно управлявани състезатели и се опитвай да печелиш всички състезатели.
Сладка Надпревара
4.67
12,1K
Паркирай Камиона
Паркирай Камиона е страхотна игра в която можеш да подобряваш камиона си като го оцветяваш в различни цветове, слагаш му лепенки и спойлери. С началото на играта трябва да събереш всички монети преди да паркираш камиона. Паркирай внимателно защото камиона се удря лесно.
Паркирай Камиона
4.50
6,6K
Traffic Command
Контролирайте светофарите на кръстовището, така че да няма катастрофи и да не се получи задръстване.
Traffic Command
4.50
62,5K