Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Грабълс
Много добър 3.5
(2 гласа)

Грабълс

Грабълс е относително лесна платформена игра, направена за Unity 3D player. Придвижването през нивата става като се закачаш по стените на тунелите и се издърпваш напред. Преодолявай различни препятствия и се пази от враговете и капаните. Успех.
Посещения: 3604 Размер на файла: 20 MB Добавено: сб 3 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Грабълс Снимка 2 от Грабълс Снимка 3 от Грабълс Снимка 4 от Грабълс Снимка 5 от Грабълс
youtube/v2KygwMoKFA
Екстремно Пътешествие
Екстремно Пътешествие е много готина игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Има три различни групи превозни средства, измежду които можеш да избираш. Избери си возило което ти допада най-много и се впусни в състезанието. След всяко състезание може да подобряваш машината си.
Екстремно Пътешествие
4.67
16,8K
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек е невероятна триизмерна игра. Действието се развива далеч в бъдещето и предлага много мисии които трябва да изпълниш. Играта изисква Unity Player.
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек
5.00
6,2K
Паркирай Пожарната 3D
Както може би се подразбира от заглавието Паркирай Пожарната 3D (3D Fire Fighter Parking) е триизмерна игра за паркиране, в която трябва да паркираш огромния противопожарен камион без да го одраскаш. Само една драскотина и нивото е провалено, за това - внимавай!
Паркирай Пожарната 3D
4.33
22,9K
Джентълменът
Джентълменът е много добре направена логическа игра. Преминавай през нивата като преодоляваш сложни препятствия и логически задачи. Крайната ти цел е да достигнеш до врата в края на всяко ниво. Играта предлага 50 нива с много пъзели. Успех.
Джентълменът
4.00
3,6K
Pew Pew Recoil
Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Pew Pew Recoil
3.06
8,6K