Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Анимационна Формула
Много добър 3.67
(3 гласа)

Анимационна Формула

Играйте с мишката за най-добри резултати. Прекрасна триизмерна графика, анимационни геори и бързи състезания ни очакват в световния шампионат по формула.
Посещения: 3161 Размер на файла: 13 MB Добавено: ср 7 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Анимационна Формула Снимка 2 от Анимационна Формула Снимка 3 от Анимационна Формула Снимка 4 от Анимационна Формула Снимка 5 от Анимационна Формула
youtube/hBgKp4iPh-w
Омерта Мафия
Готов ли си да се присъединиш към Мафията? Те ще ти поставят няколко задачи за да преценят дали си способен да се справиш с не-леките задачи. Седни зад волана на някои от най-прекрасните стари коли които съществуват. В играта те очаква доста шофиране и паркиране. Приготви се за доста приключения и трудни мисии в тази интересна игра.
Омерта Мафия
4.00
8,9K
3D Racing
Една много добра 3D рали игра.
3D Racing
4.00
18,7K
Соник Камион 2
Втората версия на забавната игра Соник Камион е вече тук. Соник решава да поеме на пътешествие със синия си камион за да може да събере повече златни рингове. Помогни му да кара през нивата и да събира всички златни рингове по пътя си. Успех.
Соник Камион 2
3.50
4,4K
Сноуборд Състезание
Сноуборд Състезание е прекрасна зимна игра за любителите на снежните спортове. Играта изисква Unity 3D плеър. Можеш да се състезаваш по 6 различни писти, но в началото на играта само една е отключена. Хващай борда и се наслади на снежното състезание.
Сноуборд Състезание
5.00
7,3K
Марио Картинг (Mario Kart)
Състезание с картинги управлявани от Супер Марио и неговите приятели. Състезанията се провеждат на затворени писти.
Марио Картинг (Mario Kart)
5.00
37,5K