Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Анимационна Формула
Много добър 3.67
(3 гласа)

Анимационна Формула

Играйте с мишката за най-добри резултати. Прекрасна триизмерна графика, анимационни геори и бързи състезания ни очакват в световния шампионат по формула.
Посещения: 3828 Размер на файла: 13 MB Добавено: ср 7 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Анимационна Формула Снимка 2 от Анимационна Формула Снимка 3 от Анимационна Формула Снимка 4 от Анимационна Формула Снимка 5 от Анимационна Формула
youtube/hBgKp4iPh-w
Мини Формула 1
Трябва да завършиш десетте писти по най-бързия възможен начин. Първа позиция се награждава с подобрение, втора позиция ще ти позволи да продължиш до следващото ниво без подобрения. Ако завършиш на трето място, ще трябва да започнеш състезанието от начало и това време ще бъде добавено към общото ти резултат. Трябва да избегнеш това - това е най-голямото наказание в играта.
Подобренията включват скорост, ускорение и посока. Трябва да пробваш различни комбинации, за да намериш успешната.
Мини Формула 1
4.00
20,7K
Hill Blazer Championship
Hill Blazer Championship е състезателна игра, която предлага два режима на игра -състезание и трикове. В състезателен режим карате мотора си по хълмовете, събирате скъпоценни камъни и се състезавате с други играчи, а когато сте в режим трикове сте сам на пистата и бележите точки за трикове във въздуха. С парите, спечелени от на състезанията, можете да подобрите своя мотор.
Hill Blazer Championship
4.00
25,1K
Drag Race Rush
Drag Race Rush е една от най-добрите драг игри излизали скоро. Играта предлага реалистична триизмерна графика направена за Unity Player. Трябва да изчката рекламата в началото да се скрие, тъй като няма начин да я спрете. Успех.
Drag Race Rush
3.60
22,6K
Space Racers
Космическо състезание с коли, изберете колата с която ще се състезавате, имате голям избор от коли захранвани с различни горива, предлагащи разнообразни комбинации от ускорение, максимална скорост и т.н. Избягвайте мазните петна и събирайте ускорения, за да финиширате първи и да преминете на следващото ниво.
Space Racers
5.00
40K
Bicycle Drag 2
Състезавайте се срещу играчи управлявани от компютъра, залагайте разумно преди всяко състезание и се постарайте да финиширате първи. Със спечелените пари можете да си купите по-добро колело или по-добри спирачки и гуми.
Bicycle Drag 2
3.00
30,3K