Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Анимационна Формула
Много добър 3.67
(3 гласа)

Анимационна Формула

Играйте с мишката за най-добри резултати. Прекрасна триизмерна графика, анимационни геори и бързи състезания ни очакват в световния шампионат по формула.
Посещения: 3539 Размер на файла: 13 MB Добавено: ср 7 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Анимационна Формула Снимка 2 от Анимационна Формула Снимка 3 от Анимационна Формула Снимка 4 от Анимационна Формула Снимка 5 от Анимационна Формула
youtube/hBgKp4iPh-w
Гръмотевично Трасе
Гръмотевично Трасе е страхотна триизмерна игра с коли. Играта изисква да имате инсталиран UNITY PLAYER. Невероятна игра от ново поколение. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и събирай пари за подобрения по автомобила.
Гръмотевично Трасе
3.00
8,8K
Максимална Скорост
Максимална скорост е страхотна игра с екшън елементи. Ти управляваш тежко въоръжено оффроуд бъги и мисията ти на всяко ко ниво и да настигнеш и унищожиш големия шеф. Успех.
Максимална Скорост
4.00
9,6K
Формула 1 3Д Писта
Състезателна игра от серията Формула 1 с триизмерна графика. В нея се състезаваш срещу други пилоти на затворена писта. За да отключиш следващата писта трябва да завършиш първи.
Формула 1 3Д Писта
4.50
26,1K
СпонджБоб - сапунени мехури
СпонджБоб - сапунени мехури е забавна игра за деца. В нея ти трябва да помогнеш на любимия анимационен герой да пука сапунените мехури без да го ударят.
СпонджБоб - сапунени мехури
5.00
7,5K
3D състезание с камиони
3D състезание с камиони е нова състезателна игра с камиони. В нея се състезавате срещу други компютърно контролирани опоненти. За да отключиш следваща писта трябва да завършиш първи.
3D състезание с камиони
4.00
27,3K