Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Анимационна Формула
Много добър 3.67
(3 гласа)

Анимационна Формула

Играйте с мишката за най-добри резултати. Прекрасна триизмерна графика, анимационни геори и бързи състезания ни очакват в световния шампионат по формула.
Посещения: 3411 Размер на файла: 13 MB Добавено: ср 7 май 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Анимационна Формула Снимка 2 от Анимационна Формула Снимка 3 от Анимационна Формула Снимка 4 от Анимационна Формула Снимка 5 от Анимационна Формула
youtube/hBgKp4iPh-w
Леонардо Байк
Леонардо Байк е нова игра с мотори, в която участва любимият ви анимационен герой от филма Костенурките Нинджа. Леонардо си е купил нов кросов мотор и има нужда от вашата помощ за да го изпробва.
Леонардо Байк
3.00
12,3K
Beard Mans Adventure
Beard Mans Adventure е простичка приключенска игра с ретро графика. Целта ти в тази игра е да събереш храната, като се пазиш от скелетите и другите врагове които се опитват да ти я откраднат. Успех.
Beard Mans Adventure
5.00
2,3K
Костенурките Нинджа мотористи
Супер яка игра с костенурките нинджа. Помогни им да преминат през целия град и да спрат камиона който изсипва радиоактивни отпадъци за да не замърсява водата.
Костенурките Нинджа мотористи
4.71
13,8K
Луди джипери
Луди джипери е състезателна игра със спортни джипки в която ти се състезаваш по калните баири срещу компютърно управлявани състезатели. За да отключиш следващото ниво трябва да завършиш първи. След всяко ниво може да използваш спечелените пари и да ъпгрейдваш джипката, или да си купиш нова.
Луди джипери
4.00
17,3K
Турбо Рали
Турбо Рали е състезателна игра в която ще имаш възможност да отключиш много нови коли и подобрения за тя. Това обаче ще се случи само ако печелиш състезанията. Успех.
Турбо Рали
4.00
10,2K